Pompa cu tocator de la shop-einstal.ro, soluția ta pentru apele murdare

0 Shares
0
0
0

Asigurarea apei potabile sau menajere într-o gospodărie reprezintă unul dintre principalele obiective ale celor care doresc să cumpere sau să își construiască o casă. Acest rol era preluat până nu demult de clasica fântână, însă nevoile cotidiene ale zilelor noastre sunt mult mai mari decât pe vremea părinților sau bunicilor noștri.

Astfel, dacă până nu demult apa de la fântână era suficientă pentru gătit, spălat și adăpatul câtorva animale de casă, în zilele noastre nevoile au crescut. Aproape că nu mai există astăzi gospodărie fără mașină de spălat, ceea ce necesită apă curentă, la o presiune optimă, pentru a-i asigura funcționarea în parametri optimi.

De asemenea, dacă am încropit o mică grădină, unde irigarea se face cu apă murdară, vom avea nevoie de o pompă cu tocator, în vreme ce dușul cu apă caldă, la fel, nu prea poate fi obținut fără un sistem de pompare fiabil. Ei, bine, la toate aceste nevoi soluția vine de la shop-einstal.ro, un site special construit pentru asigurarea apei acolo unde acest serviciu pare aproape imposibil.

Cum funcționează o pompă submersibilă

Mulți dintre utilizatori fac și astăzi confuzie între o pompă submersibilă și un hidrofor. Prima diferență dintre ele este că pompa submersibilă, după cum îi spune și numele, nu funcționează decât dacă este instalată sub nivelul apei, pompând apa spre suprafață. Hidroforul funcționează prin aspirarea apei, acesta putând sta și la suprafața lichidului de aspirat, într-o încăpere specială, care să-l ferească de intemperii.

O altă diferență între cele două sisteme de asigurare a apei menajere este adâncimea de funcționare. În vreme ce hidroforul se pretează la adâncimi de maximum 6-8 metri, pompa submersibilă poate fi amplasată și la adâncimi de 25-30 de metri. Diferențe s-au constatat și la nivelul eficienței, dar și al consumului de energie, care este net în favoarea pompelor submersibile.

Adaptat nevoilor tale

Pe shop-einstal.ro vei găsi o gamă completă de sisteme de pompare a apei, în funcție de nevoile tale. Primele pe care le vei întâlni sunt pompe submersibile pentru ape curate, pretabile să pompeze apa din fântâni și din bazine cu apă la parametri optimi. Sunt însă și numeroase situațiile în care avem nevoie de apă menajeră pentru uz industrial sau în agricultură, pentru irigarea solurilor, astfel încât vom avea nevoie de pompe pentru ape murdare.

În acest sens, shop-einstal.ro îți oferă pompe echipate corespunzător, astfel încât să reziste la coroziune și la alți factori externi, generatori de depuneri pe furtunurile de pompare. În această ultimă categorie se înscriu și așa numitele pompe cu tocator. Acestea sunt folosite pentru pomparea apelor murdare cu impurități mari, precum apa folosită în agricultură sau apa din toalete, unde reziduurile sunt tocate astfel încât să permită împingerea apei la suprafață.

În ceea ce privește prețurile, acestea sunt mai mult decât avantajoase, shop-einstal.ro venind în fața clienților cu informații și oferte îmbunătățite periodic. Iar pentru utilizatorii care doresc să afle totul despre achiziția de pompe cu tocator, alături de accesorii și garanțiile oferite, pot trimite un mesaj pe office@einstal.ro sau se pot adresa direct la telefoanele destinate clienților: 0766.261.389; 0766.261.392 și 0786.124.777.

0 Shares
You May Also Like