Alege Bellatrix pentru o viata sanatoasa si relaxare in orice moment al zilei

0 Shares
0
0
0

Massato duce masajul la un cu totul alt nivel. Banii nu cumpara fericirea, insa un masaj exceptional sigur te aduce mai aproape de ea. Traim intr-o lume a stresului, a anxietatii, a depresiei, nu mai avem timp sa ne bucuram de nimic si ne ingropam adanc in munca.

Odata si odata toate se aduna, iar corpul tau inevitabil cedeaza. Un bun mod de a mentine o viata echilibrata, de a avea grija de sanatate, este acordarea a unei parti din viata ta ocupata unei sedinte de masaj. Massato a aparut pentru a revolutiona masajul clasic, transformand momentul tau de relaxare in adevarate clipe in paradis.

Cand simti ca ai nevoia de evadare, Massato te deconecteaza de la tot

Rutina zilnica, monotonia, durerile constante care vin mai ales odata cu inaintarea in varsta, toate pot afecta atat sanatatea fizica, cat si psihica, chiar si a celui mai puternic om. Massato a conceput fotolii de masaj, parca desprinse din filmele SF, care sa-ti ofere relaxarea suprema de care ai nevoie.

Un astfel de fotoliu este Bellatrix, iar cu un nume atat de misterios si incantator, te atrage precum cantecul unei sirene sa te asezi in el. Design-ul interesant, liniile elegante si minimaliste, fac din fotoliul Bellatrix o adevarata priveliste de care greu iti vei dezlipi privirea. Avand parca forma unei capsule spatiale, odata ce te asezi in el te va transpune cu siguranta in alta galaxie. Din momentul in care te asezi deja incepe prima parte a relaxarii, confortabilitatea acestuia invaluindu-te instant.

Fotoliul Bellatrix – Simbioza perfecta dintre tehnologie, lux si relaxare

Culoarea aurie denota lux, eleganta, magie si prosperitate. Auriul duce cu gandul la razele soarelui, de aceea alegerea unui fotoliu Bellatrix pentru incaperea in care il doresti, va aduce in primul rand un aer de pozitivitate. Pielea maro, o nuanta la fel de eleganta, completeaza perfect celelalte elemente ale fotoliului.

Fiind o adevarata revolutie in ceea ce priveste masajul, combina tehnologia de scanare a utilizatorului cu capacitatile terapeutice ale modului Zero Gravity, pentru un masaj complet si realist. Acest mod reduce presiunea pe coloana si confera o senzatie de plutire. Pernele de aer atenueaza stresul si durerea, in timp ce ai senzatia mainilor multidimensionale care te detenzioneaza exact unde trebuie.

Masajul 3D personalizabil in functie de preferinte sau cel cu incalzire care ajuta la destinderea musculaturii, rolele patrunzand chiar si in cele mai profunde dureri, sunt lucruri de care trebuie sa te convingi daca nu credeai ca este posibil, caci Massato a creat aceste fotolii pentru a oferi clientilor senzatii pe care nu le-au mai intalnit pana acum.

Alege Bellatrix pentru o viata sanatoasa si relaxare in orice moment al zilei.

0 Shares
You May Also Like