Materiale de construcții – Mortar și ipsos

0 Shares
0
0
0

Scopul unei metode de construcție sănătoase sunt încăperile interioare care sunt în mare parte libere de influențe nocive asupra organismului uman și în care există un climat interior bun. Aceasta înseamnă evitarea materialelor de construcție și a construcțiilor cu efecte dăunătoare sau alegerea doar a celor care au o influență pozitivă asupra climatului interior, așa cum sunt materialele de construcții din magazinul online proactiv.ro

Alegerea corectă a materialelor de construcție este, prin urmare, cheia unei construcții rezistente și a unui trai sănătos. În magazinul online vei găsi o gamă largă de materiale de construcții pentru structura casei, pivniță, camera interioare, acoperiș și zone exterioare, materiale de construcții potrivite, optime sau pur și simplu accesorii convenabile care îți ușurează munca.

Mortar – sfaturi de prelucrare

Magazinul online proactive.ro oferă o gamă largă de diferite tipuri de mortar. Mortarul de ciment, de exemplu, este utilizat la fabricarea tuturor tipurilor de zidărie. Chitul este utilizat pentru zidăria expusă, iar mortarul de reparație poate fi utilizat pentru a umple găuri și fisuri pe pereți sau podele. 

Mortarul de acoperiș este potrivit pentru așezarea coamei și a țiglelor de acoperiș și ca mortar de șapă. Mortarul refractar din argilă este potrivit pentru cărămidă sau repararea coșurilor de fum sau a sobelor de teracotă. Mortarul pentru rosturi de pavaj este prima alegere pentru chituirea suprafețelor pavate. Acestea sunt doar câteva exemple din gama extinsă de materiale de construcții.

Mortarul uscat însă este foarte ușor de utilizat. Materialul de construcție uscat este amestecat cu cantitatea de apă specificată pe ambalaj, folosind un mixer cu palete pentru a forma un compus gata de utilizare. Este mai bine să amesteci cantități mai mici la început, deoarece mortarul gata amestecat se instalează rapid și nu mai poate fi folosit. Înainte de aplicare, trebuie să te asiguri că suprafața este curată, fără grăsimi și praf, uscată și fermă. Apoi, folosind o mistrie sau o spatulă, aplică compusul uniform în straturi groase de aproximativ 10 până la 15 mm netezindu-l.

Ipsos pentru construcții

De-a lungul anilor, producătorii au dezvoltat tencuieli din ce în ce mai sofisticate. Astăzi au multe ingrediente și funcții diferite. În consecință, există multe compoziții diferite.Diferențierea caracteristicilor materialelor de construcții nu este cunoscută tuturor clienților. Prin urmare, ar trebui să știi că există tencuială de finisare, tencuială ascunsă sau de bază, ipsos termoizolant, tencuială de reparare sau renovare, tencuială voluminoasă etc.

Tencuiala fină satisface cele mai înalte cerințe. Aceasta servește ca strat superior și, prin urmare, este vizibilă. Prin urmare, are un aspect atractiv. De asemenea, protejează împotriva efectelor vremii. Manopera sa de înaltă calitate o face mai scumpă decât alte tipuri de tencuieli. Acesta este unul dintre motivele pentru care este folosit numai pentru finisarea peretelui exterior.

Pentru instalația ascunsă se utilizează numai ipsos cu granulație grosieră. Acest lucru îl face să nu fie atrăgător din punct de vedere vizual. Prin urmare, nu servește ca tencuială vizibilă, în schimb, uniformizează denivelările și articulațiile din substrat. Specialistul îl aplică într-un strat gros și apoi pregătește peretele pentru straturile ulterioare.

 

0 Shares
You May Also Like