Alternative ieftine la iPhone

0 Shares
0
0
0

Desi iPhone este unul dintre cele mai populare modele de telefon disponibil nu este si cel mai ieftin smartphone pentru care ati putea opta. Dincolo de pretul piperat de achizitie utilizatorii sunt nevoiti sa investeasca sume considerabile atat in accesorii (huse, folii, etc) precum si in cazul unor eventuale reparatii (ca de exemplu schimbare display iphone 6s Plus).

De aceea, in randurile ce urmeaza va vom prezenta o serie de alternative ieftine la iPhone pentru cei al caror buget nu le permite achizitia de produse Apple sau care pur si simplu nu sunt fani ai brand-ului dar isi doresc un smartphone de calitate superioara.

Trebuie mentionat insa faptul ca telefoanele din lista de mai jos sunt toate modele Android, IOS fiind exclusiv disponibil pe dispozitivele Apple, iar modelele selectionate sunt mai degraba alternative la cea mai noua lansare iPhone, modelul X decat la modelele mai vechi din serie.

Pentru a trece in revista dotarile iPhone X, acesta vine dotat cu un display HD de 5.8 inch, procesor cu șase nuclee si 3GB de RAM. Are două camere foto de 12 MP care pot înregistra în 4K si functia Face ID pentru deblocare prin recunoaștere facială.a utilizatorului O alta noutate cu care vine noul model este incarcarea wireless.

Samsung Galaxy S8 – Samsung a fost de la bun inceput principalul competitor Apple, cursa dintre cei doi giganti fiind din ce in ce mai stransa cu fiecare noua lansare. Modelul GALAXY S8 se zvoneste a fi mai bun decât noul iPhone X. Procesorul S8 are 8 nuclee pe cand iPhone X are dispune doar de 6, iar memoria RAM este de 4GB fata de doar 3GB ai modelului iPhone X.

Modelul Samsung S8 dispune și el de recunoaștere facială, insa doar in 2D si este si compatibil cu optiunea de incarcare wireless la fel ca iPhone X, iar diferenta de pret intre cele doua este una considerabila. Principala diferenta intre ele este in materie de foto, unde iPhone iese in avantaj. Camera foto – spate a modelul S8 e una singură, desi tot de 12 MP si capabila sa filmeze în 4K. Cea frontală are 8 MP, spre deosebire de cea a lui iPhone la doar 7 MP.

Huawei P10 – pentru cei ce cauta o alternativa cu camera duala la fel ca iPhone, Huawei poate fi o alternativa demna de luat in seama. Si mai ieftin decat Samsung Galaxy S8, vine cu o memorie internă de 64 GB, procesor cu 8 nuclee si 4 GB de memorie RAM. Cele două camere foto – spate au 12, respectiv 20 MP pe cand cea frontală are 8 MP. Dotarile in materie de camera foto al acestui model il fac deci o alternativa viabila pentru cei ce pun pret pe acest aspect.

HTC Desire 10 PRO – un telefon foarte similar din punct de vedere al specificatiilor cu noul iPhone desi a fost lansat tocmai in 2016 dar si mult mai prietenos ca pret. Are o memorie internă de 64 GB, procesor Octa – Core si 4GB de RAM. Camera foto – spate are 20 MP, iar cea frontală are – chiar mai mult decat iPhone X si anume – 13 MP.

0 Shares
You May Also Like