Greseli de web design care iti pot afecta site-ul

Greseli de web design care iti pot afecta site-ul

0 Shares
0
0
0

Greseli de web design care iti pot afecta site-ulSe spune ca atunci cand detii o afacere, site-ul firmei reprezinta cartea de vizita a afacerii tale, asa ca pentru a lasa o impresie cat mai buna vizitatorilor si clientilor, este indicat sa optezi pentru cele mai bune servicii de web design, iar pe Howdodesign.com poti afla mai multe detalii.

Este foarte important sa apelezi la serviciile specialistilor in web design, pentru ca acestia iti vor realiza site-ul tinand cont de toate cerintele tale, insa o vor face fara greseli. Daca vei colabora cu o firma care nu are o reputatie foarte buna, te vei putea confrunta apoi cu anumite greseli de web design care iti pot afecta site-ul.

O astfel de greseala de web design care iti poate afecta site-ul o reprezinta navigarea dificila pe site. Cu siguranta odata ce clientii iti acceseaza site-ul, daca intampina probleme de navigare, acestia cu siguranta cu o alta ocazie nu se mai intorc. Site-urile care au succes sunt site-uri aerisite, astfel ca informatiile de pe pagini sunt utile, textul contine titluri, subtitluri, scheme si paragrafe.

Atunci cand se trece de la o sectiune la alta se lasa spatii libere, iar imaginile folosite trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Daca imaginile sunt prea multe si ocupa prea mult spatiu, navigarea pe site poate fi dificila.

Casuta de cautare pe site care lipseste poate fi o alta greseala de web design. Internetul este o sursa de informatii, asa ca trebuie ca toti vizitatorii de pe site-ul tau sa aiba posibilitatea de a cauta tot ce isi doresc pe site. Daca nu le oferi o asemenea casuta pentru a cauta pe site-ul tau, cel mai probabil acestia iti vor parasi site-ul si vor cauta informatii pe alte site-uri.

Incarcarea dificila a site-ului reprezinta un alt motiv pentru care multi vizitatori iti pot parasi site-ul. Atunci cand apelezi la specialisti pentru a-ti realiza site-ul, trebuie sa te asiguri nu doar ca designul acestuia este impecabil, ci si ca site-ul se incarca foarte repede.

In momentul in care vine vorba despre web design trebuie precizat ca alegerea gresita a culorilor poate reprezenta o greseala care iti poate afecta site-ul. Tocmai de aceea, cel mai bine ar fi sa lasi in seama specialistilor alegerea culorilor pentru website. De precizat aici este faptul ca un website nu trebuie sa aiba mai mult de doua – trei culori.

Un design non – responsiv poate reprezenta o alta greseala care iti poate afecta site-ul. In anul 2018 este foarte important ca toate site-urile sa fie adaptabile si telefoanelor mobile sau tabletelor. Indiferent ca este accesat de pe smartphone sau PC, site-ul tau trebuie sa arate bine si sa se incadreze perfect pe ecran. Aceasta este o cerinta importanta si pentru SEO.

Asadar, acestea sunt cateva dintre greselile care iti pot afecta site-ul si care in mod evident vor determina vizitatorii de pe site sa iti paraseasca site-ul si sa nu se mai intoarca. Tocmai din acest motiv, atunci cand ai nevoie de servicii de web design, este important sa apelezi la o agentie de top de pe piata.

0 Shares
You May Also Like