Ce motive poti avea pentru a crea un blog?

Ce motive poti avea pentru a crea un blog?

0 Shares
0
0
0

Ce motive poti avea pentru a crea un blog?In clipa de fata, atat in Romania cat si in strainatate, exista o multime de tineri si nu numai care detin un blog personal, sau un blog al afacerii pe care o conduc.

Ei bine, tinand cont de importanta pe care o au blogurile in clipa de fata, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre motivele pe care le poti avea si tu pentru a-ti crea un blog.

In cazul in care detii o afacere, ai putea sa creezi un blog pe care sa scrii o multime de articole despre produsele si serviciile pe care firma ta li le poate oferi clientilor. In cazul in care vei face acest lucru, vei putea sa directionezi usor vizitatorii de pe blog spre site-ul firmei tale, iar de acolo oamenii isi vor putea comanda produse.

Poti de exemplu sa iti creezi un blog si in conditiile in care nu detii o afacere, iar blogul tau poate avea drept tema una din pasiunile tale. Sa zicem ca esti genul de persoana care merge frecvent la sala.

Ei bine, pe blog vei putea scrie care sunt motivele care te-au determinat sa alegi acest sport, si cate zile pe saptamana faci sport, vei putea scrie deasemenea despre exercitiile pe care le faci, vei putea scrie despre dietele tale, iar exemplele pot continua.

Daca esti o persoana care adora sa calatoreasca vei putea scrie despre locurile in care ai fost in vacanta, sau vei putea cauta materiale pentru a face articole despre destinatiile pe care le consideri ideale pentru o vacanta.

Acestea sunt cateva exemple doar, insa dupa cum se poate observa, poti avea o multime de idei si o multime de motive pentru a-ti crea un blog personal.

Pentru a face acest lucru, va fi nevoie ca mai intai de toate sa iti alegi un nume de domeniu pentru blogul tau si o extensie, dupa care va trebui sa inregistrezi numele de domeniu.

Urmatorul pas consta in alegerea unui pachet de gazduire web, iar aici vei putea da un click pentru preturi, pentru a afla cu aproximatie cat te va costa gazduirea web.

Pentru inceput vei putea alege un pachet de gazduire partajata, in cazul in care blogul este unul personal, mai ales ca la inceput traficul nu va fi unul foarte mare. Apoi, odata cu cresterea traficului vei putea opta pentru un server VPS sau vei putea opta pentru un pachet de gazduire dedicata.

Cea mai ieftina gazduire web este cea partajata, in timp ce gazduirea dedicata este cea mai scumpa. Solutia de mijloc consta in alegerea unui server VPS.

Atunci cand vrei sa iti alegi pachetul de web hosting trebuie sa tii cont de mai multe detalii, printre care pretul pachetului, serviciile incluse in pachet si chiar si reputatia firmei care vinde gazduirea web. Tinand cont de aceste detalii ai sanse mari sa faci alegerea corecta.

Asadar, in mare parte acestea sunt lucrurile esentiale pe care trebuie sa le cunosti daca te decizi sa iti creezi si tu un blog.

0 Shares
You May Also Like