Despre tehnologia castilor wireless

0 Shares
0
0
0

“Bose” a fost intotdeauna sinonim cu performanta. Atunci cand modelele de tehnologia wireless a devenit o prioritate pentru clienti, producatorii de electronice au proiectat casti wireless si casti care ofera performante si confort, indiferent daca acestea sunt folosite la locul de munca, atunci cand conduceti sau in timpul sesiunilor de sport. Niciun cablu nu va va impiedica sa va bucurati de muzica.

  • Sunet puternic cu libertatea wireless

In timpul plimbarilor sau in timpul antrenamentelor, va asteptati mai mult decat o conexiune Bluetooth intermitent. Acesta este motivul pentru care s-au dezvoltat mai multe solutii mecanice si electrice pentru casti pentru a va oferi o conexiune fiabila.

Si datorita comenzilor multifunctionale, nu trebuie sa opriti telefonul pentru a comuta intre dispozitivele Bluetooth, pentru a modifica volumul, pentru a prelua un apel sau pentru a inchide telefonul. Cu aceste seturi de casti, concepute pentru cea mai buna experienta wireless, aveti garantia ca nu veti fi intrerupt, fie in sala de gimnastica, in birou, fie in alta parte.

  • Materiale mai bune pentru casti mai bune
  1. Reducerea zgomotului

Castile wireless sunt facute sa va insoteasca peste tot. De aceea sunt proiectate sa reziste. Modelele supra-aurice sunt fabricate din materiale rezistente la socuri, astfel incat sa puteti asculta muzica in cele mai bune conditii. Si, de asmenea, ofera un mare confort de utilizare datorita pernelor moi de calitate, care nu creeaza nici un disconfort, chiar si dupa ore indelungate de folosire. Acestea includ si o curea usoara pentru gat, pentru un confort maxim, chiar si pe parcursul celei mai lungi calatorii.

  1. SOUNDSPORT

Exercitiul fizic este o activitate care necesita efort. Modelele diferite de casti wireless sunt dure, dar extrem de stabile si confortabile, astfel incat, sa va urmeze pana la sfarsitul celui mai intens exercitiu fizic. In plus, materialul hidrofob care acopera aceste modele, le protejeaza de umiditate si transpiratie. Deci, puteti sa faceti orice exercitiu la sala, fara sa va faceti griji ca va veti distruge castile.

  1. ACCESORII CU REDUCEREA ZGOMOTULUI

Castile wireless sunt, de asemenea, referinta universala pentru reducerea zgomotului. Acestea au fost reproiectate cu caracteristica Bluetooth, la care s-a adaugat tehnologia de inalta performanta pentru reducerea zgomotului, pentru o calitate excelenta a sunetului, fara poluare sonora. Asadar va puteti bucurat de o alta tehnologie revolutionara: reducerea zgomotului reglabila, care va permite sa alegeti nivelul de atenuare, sa va deconectati de la mediul incojurator si asa mai departe.

Setul de casti wireless este, de asemenea, dotat cu tehnologia de reducere a zgomotului, care masoara, compara si proceseaza in mod continuu zgomotul ambiental pentru al anula prin emiterea unui semnal opus pentru o tacere neegalata si o calitate exceptionala a sunetului. Tehnologiile unice va ofera un sunet echilibrat, indiferent de volumul de ascultare.

Acest model este acum echipat cu o conexiune Bluetooth, pentru a oferi aceeasi calitate exceptionala sunetului wireless. In plus, noul sau design imbunatatit face ca un set de casti bluetooth sa fie mai usor, confortabil si durabil. Fabricat din materiale rezistenta, aceasta pereche de casti va fi partenerul tau perfect pe tot parcursul zilei.

0 Shares
You May Also Like