Cuvintele cheie si importanta lor pentru SEO in 2017

Cuvintele cheie si importanta lor pentru SEO in 2017

0 Shares
0
0
0

Cuvintele cheie si importanta lor pentru SEO in 2017
Google face in mod constant modificari ale motorului sau de cautare zilnic. Unele dintre acestea afecteaza clasamentul, unele afecteaza aspectul SERP-urilor si altele.

Modificarile recente includ eliminarea de catre Google a anunturilor din partea dreapta, actualizarea prietenoasa pentru mobil dar si alte aspecte. Esti interesat de optimizare seo Cluj? Acceseaza DanBradu.com.

Pe parcursul erei digitale si a perioadei in care companiile si comerciantii SEO au imbunatatit prezenta pe internet a afacerilor, clasamentele cuvintelor cheie organice au fost intotdeauna principala prioritate.

Cu atat de multa schimbare in peisajul internetului in ultimii ani si in SEO, ne punem intrebarea “sunt clasamentele de cuvinte cheie organice inca importante?”

Timp si efort – Atingerea paginii 1 din Clasamentele Google si, in special, clasamentele chiar in partea de sus a SERP-urilor, presupun o mare cantitate de timp si efort. La inceputul unei campanii de marketing, trebuie sa va ganditi la obiectivele dvs. de afaceri si sa decideti daca merita sau nu timpul si efortul in incercarea de a realiza aceste clasamente (deoarece nu este niciodata o garantie ca o veti face).

Motivul pentru care va spun sa va ganditi la valoarea sa, este datorat oricarui alt lucru care apare pe pagina 1 a Google. Cautatorii sunt tentati acum sa se uita la rezultatele locale, anunturile cu afisare de produse, anunturile afisate in reteaua de cautare si alte forme de continut.

Trebuie sa luati in considerare modul in care acest lucru va avea un impact asupra ratei de clic pe rezultatele din pagina 1 organice. Studiile au aratat ca doar pe prima pagina a Google, primele cinci rezultate organice reprezinta doar putin peste 65% din totalul clicurilor, iar rezultatele de la 6 la 10 reprezinta putin peste 3,5%.

Restul clicurilor se adreseaza in principal anunturilor si altor forme de continut. Deci, daca reusiti sa treceti pe pagina 1, dar ramaneti in partea de jos a paginii, cat de valoroasa este aceasta pozitionare?

Conectati-va cu potentialii clienti si in alte moduri.

Exista multe alte modalitati de a va conecta online cu clientii potentiali, in afara de clasamentele Google organice. Cateva moduri in care va puteti conecta cu perspectivele dvs. sunt:

Anunturi platite:

Cu anunturile Google platite primiti expunere instantanee. Da, rentabilitatea investitiei nu va fi la fel de buna ca in cazul clasamentelor organice, dar veti genera in continuare trafic de calitate pe site-ul dvs. daca faceti publicitate corect. Este intotdeauna utila difuzarea campaniilor Google AdWords, in timp ce clasamentele dvs. organice se construiesc in timp.

Social Media:

Social Media continua sa creasca rapid si tot mai multi utilizatori isi folosesc zilnic conturile sociale. Facebook, una dintre cele mai puternice platforme, atrage lunar aproximativ 1,79 miliarde de vizitatori. Aceasta inseamna ca aproximativ 1 din 5 persoane din intreaga lume o utilizeaza! Numerele nu mint.

Alte platforme Social Media precum Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram si Snapchat au, de asemenea, o mare cantitate de utilizatori activi. Deci, aceasta este o alta modalitate excelenta de a va conecta cu potentialii clienti si daca doriti sa incepeti imediat expunerea, puteti plati din nou pentru anunturi.

0 Shares
You May Also Like