De ce este important Cloud Hosting?

De ce este important Cloud Hosting?

0 Shares
0
0
0

De ce este important Cloud Hosting?
In ultima vreme tot mai multe persoane au nevoie de gazduire website. In ultima perioada in domeniul tehnologiei si in domeniul internetului se discuta foarte mult despre conceptul de Cloud acesta fiind de fapt un termen modern care se refera la infrastructura, la performanta si la servicii care ar putea aduce o crestere mare a aficientei pentru proiectele online.

Nevoia de a migra spre servicii de cloud hosting a fost cunoscuta pe piata locala, chiar daca in Romania este inca un numar redus de furnizori care isi adapteaza ofertele si pun la dispozitia tuturor clientilor tehnologii performante.

Noi va oferim solutii de tip cloud pe servere performante care sunt virtualizate cu tehnologii moderne apartinand liderilor in tehnologii si servere virtuale. Daca alegeti serviciile noastre de gazduire cloud veti avea acces si la cele mai convenabile si scalabile sau sigure infrastructuri web.

Prin folosirea serviciilor de tipul cloud hosting va oferim in plus si accesibilitate si scalabilitate, pentru ca permit si alcarea mai multor resurse sau reducerea unui nivel al resurselor tinand cont de nevoile curente pe care un site detinut de clienti le are.

Virtualizarea serverelor contribuie la imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le oferim si garantam mai multe avantaje pentru clienti. Spre exemplu puteti beneficia de o infrastructura performanta si capabila sa sustina volume mai mari de trafic si se asigura un uptime de 100% pentru site-urile mari.

Conteaza foarte mult si alegerea unui domeniu web care este unul din cei mai importanti pasi pentru a deschide o afacere online. Numele de domenii sunt adrese unice utilizate pentru a identifica un site pe internet si inregistrarea sa se face tinand cont de mai multe criterii.

In primul rand este important sa va ganditi si la o extensie dorita tinand cont de strategia pe care vreti sa o urmati. In cazul in care un site se adreseaza persoanelor din romania e de preferat sa inregistrati un domeniu ro si daca aveti ca si target utilizatorii cu nationalitati diferite sa alegeti extensii internationale.

Ulterior este important sa aveti in vedere si ca numele de domeniu pe care vreti sa il inregistrati sa fie cat mai simplu si cat mai scurt si usor de retinut si de pronuntat. De asemenea este important sa stabiliti si daca domeniul web urmeaza sa contina cuvintele cheie relevante pentru afacerea pe care o aveti sau vreti un nume care sa fie unic la nivel industrial cu un potential de a se transforma in brand. Un domeniu memorabil care este si reprezentativ pentru afacerea pe care o aveti va poate aduce si un plus mare de valoare pe piata.

Inregistrarile pentru domenii trebuie sa se faca avand asistenta unui furnizor acreditat. Un asemenea furnizor care are reputatie in zona aceasta va va garanta si desfasurarea acestui proces in conditii foarte bune. Domeniul va fi inregistrat repede pe numele vostru si veti putea beneficia si de reduceri speciale pentru cazul in care alegeti un pachet de gazduire de la noi.

In plus ca sa protejati numele de domeniu pe care il alegeti e bine sa cumparati si variantele sale cu alte extensii.

0 Shares
You May Also Like