Ce este Umidigi C Note?

Ce este Umidigi C Note?

0 Shares
0
0
0

Ce este Umidigi C Note?
UMIDIGI a dezvaluit in ultima vreme unele telefoane minunate si, in ciuda etichetei sale de pret pentru buget, Note C nu este diferit. Pentru reparatii telefoane Bucuresti, acceseaza ServiceGsm.ro.

Disponibil de la GearBest in culoarea gri sau auriu, la pretul scazut de £106.03 (118.99 RON / 118.66 RON), Note UMIDIGI C este un telefon unibody din metal, cu un ecran de 5,5 inch full HD si unele specificatii mid range. Acesta functioneaza in toate cele trei benzi britanice 4G – si pe ambele sloturi SIM.

Inainte de a sari sa cumparati Note C, nu uitati sa calculati taxa de import la pretul de achizitie. Aceasta se calculeaza la 20% din valoarea documentelor de expediere, plus o taxa de administratie de aproximativ 11 £. De asemenea, asigurati-va ca verificati si pe internet inainte, pentru a nu face o alegere neinspirata.

Note C are acelasi design premium ca si modelul UMIDIGI Z Pro, cu un corp din aliaj de aluminiu si un ecran mare, luminos, full-HD. Este cu 0,1 mm mai gros decat fratele sau, dar altfel are dimensiuni identice si este cu 3 g mai usor la cele 172 g ale sale.

Ramele de ecran subtiri si marginile usor rotunjite din spate, fac ca Note C sa se simta excelent in mana. Ecranul are aceeasi geam curbat 2.5D, ceea ce face ca totul sa se simta foarte lin atunci cand rulati degetele pe suprafata sa.

Acest telefon este foarte bine realizat pentru un telefon de buget, fara goluri, nu scartaie si nu se flexeaza. Metalul ar trebui sa se dovedeasca rezistent la caderi accidentale, in timp ce sticla Dragontrail protejeaza ecranul.

Acest display este identic cu cel descoperit pe ecranul Z Pro, un ecran Sharp IGZO Full HD care este clar, luminos si ofera un contrast decent plus unghiuri de vizualizare foarte bune. Puteti regla temperatura culorii si puteti activa luminozitatea adaptiva si in setari.

Camera din spate se prelungeste foarte putin in afara carcasei, dar este prevazuta cu carcasa de protectie transparenta din fabrica si astfel nu veti observa vreo diferenta intre protuberanta camerei si carcasa. Spre deosebire de Pro, veti obtine doar o camera de 13MP, aici, cu o camera de 5 megapixeli pentru selfie, frontal.

Veti vedea doua grile in partea inferioara a telefonului, care se aseaza pe fiecare parte a unui port Micro-USB – unul dintre putinele semne evidente ca acest smartphone are un pret mai ieftin. Exista de fapt doar un singur difuzor in interior, cu un microfon ascuns sub cealalta grila. Jackul pentru casti de 3,5 mm se afla in partea de sus.

Nu suntem prea extaziati de butonul Home, pe care trebuie sa il apasati – pur si simplu nu se simte foarte natural, desi suntem siguri ca va veti  familiariza cu el destul de repede.. Construit direct in acest buton Home este un scaner de amprente in stil touch, care a functionat foarte bine si foarte rapid in toate testele. Este o rusine ca telefonul nu are suport pentru NFC, deoarece acest lucru ar fi permis plati mobile si alte facilitati.

0 Shares
You May Also Like