Samsung Galaxy S7 – caracteristici ale design-ului si durata de viata a bateriei

Samsung Galaxy S7 – caracteristici ale design-ului si durata de viata a bateriei

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy S7 – caracteristici ale design-ului si durata de viata a baterieiSamsung Galaxy S6 a reprezentat o schimbare majora in conceptia Samsung, in ceea ce priveste design-ul de smartphone, iar Samsung Galaxy S7 este mai mult o evolutie a acestui tip de design.

Daca iti doresti geam de protectie pentru telefonul tau mobil, cea mai buna oferta poate fi vizualizata pe TelefoaneGsm.ro.

Noul telefon al celor de la Samsung este putin mai gros dar si mai greu decat generatia precedenta. Totusi, un beneficiu al acestor cresteri in dimensiuni, este introducerea sticlei 3D curbate, imprumutata de la seria Galaxy Note 5 si adusa pe Galaxy S7.

Rezultatul acestei schimbari este ca Galaxy S7 se simte mai bine in mana decat S6. Desi nu exista nici un fel de problema cu manipularea/butonarea unui Samsung Galaxy S6, acesta se simte un pic mai “greoi” atunci cand il butonezi, chiar si in comparatie cu un Xiaomi Mi Note Pro de exemplu.

Galaxy S7 joaca in alta liga si este o adevarata placere sa-l butonezi ore in sir, fara sa simti nici un fel de disconfort. Pe de alta parte, cresterea in greutate se simte, dar nu incomodeaza foarte mult.

Grosimea marita a device-ului, a permis reducerea “camera hump-ului”, acelei protuberante a camerei foto care-i deranja atat de mult pe unii dintre utilizatori de Galaxy S6. Alta schimbare majora este reintroducerea sticlei curbate 2.5D la marginile display-ului. Nu suntem siguri de ce au ales cei de la Samsung sa faca aceasta schimbare, dar am observat ca ajuta foarte mult la executarea functiei Swipe, atunci cand aceasta atinge si varfurile ecranului.

Compromisul in acest sens, ar fi ca va trebuie protectoare de ecran (folii, carcase) ceva mai complicat de produs si deci si ceva mai scumpe. In afara de aceste lucruri pe care tocmai vi le-am prezentat, diferentele intre S6 si S7 practic nu exista, design-ul este neschimbat.

Butonul de Power ramane pozitionat pe partea dreapta a device-ului, o pozitionare foarte ergonomica din punctul nostru de vedere. Butoanele de volum sunt in acelasi loc ca si pe S6. Jack-ul de 3.5 mm, micro-USB portul si boxa singulara se afla toate in partea de jos a device-ului.

Performanta bateriei.

Durata de viata a bateriei reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte ale unui device mobil. Pana la urma, nu poti numi nimic “mobil”, daca trebuie sa pierzi ore pentru a-l incarca sau pentru a-l tine in priza ca sa-l folosesti.

Din punct de vedere al performantelor bateriei incluse, atat Galaxy S7 cat si S7 Edge sunt intr-adevar impresionante. Acestea scaleaza perfect cu marimea (in mAh), mult mai bine decat pe Galaxy S6. Este clar ca Galaxy S7 si S7 Edge vor avea o durata de viata a bateriei mai mult decat solida, chiar daca eficienta acesteia nu este la nivelul uneia de iPhone 7 de exemplu.

O imbunatatire cu 15% fata de bateria de pe Galaxy S6 ar trebui sa se vada si oricine va alege sa faca un upgrade (schimband S6 cu S7) nu va regreta, din acest punct de vedere.

0 Shares
You May Also Like