Cat costa o husa

0 Shares
0
0
0

In magazine sau pe Internet, exista o multime de modele de huse pentru smartphone. De la cele mai originale pana cele mai functionale, iar pretul lor poate sa fie unul extrem de variat, de la cele mai mici preturi, pana la preturi dublate sau triplate.

La noi in tara sau in Europa in general, preturile huselor sunt cam la fel indiferent de comerciant. Dar tarifele in general evolueaza de la 15-20 de lei pana la 200 de lei si pot sa ajunga si la peste 300 de lei.

Cel mai important este ca, in momentul in care analizezi piata de huse Samsung Galaxy S8, vei putea sa observi faptul ca, investitia este una putin mai mare, insa intr-un an, pretul sau va fi la nivelul pietei.

Materialele folosite pentru a proteja telefonul de tot felul de accidente sunt urmatoarele:

  • Husele de plastic sunt in general, cele mai ieftine de pe piata. Nu sunt foarte rezistente dar sunt excelente atunci cand vrei sa iti personalizezi husa de telefon. Daca arunci o privire intr- un magazin online, vei vedea ca cele de plastic cauciucat au un pret intre 24-29 de lei sau ca simplele capace de protectie din plastic sunt doar 9.99 lei. Plasticul dur este mult mai scump. Cele personalizate sau fanteziste ajung usor pana la 100 de lei.
  • Este cel mai folosit si mai popular material pentru huse. Un astfel de model din silicon ofera protectie si sobrietate in acelasi timp, fiind alegerea excelenta pentru a atenua socurile. Cele foarte simple sunt in jur de 4.99 lei, in timp ce husele petnru Iphone sau Samsung Glaxy S8 sunt in jur de 69-199 lei.
  • Pielea este rafinata, eleganta si autentica, dar si robusta, fiind materialul ce rezista cel mai mult timp. Pretul unei huse poate sa ajunga si pana la 479 de lei sau chiar mai mult.

Un alt criteriu de care sa tii cont atunci cand alegi o husa, il reprezinta gradul sau de tehnicitate. Intelegem prin asta gradul sau de complexitate.

Cele mai grafice sau cele personalizate sunt logic mai scumpe. De exemplu pe Ciocotec.com exista o separare clara a acestor huse in ceea ce priveste calitatea si pretul lor, magazinul fiind unul foarte serios. Cele mai multe modele sunt unice, ceea ce adauga creativitatii si un pret pe masura.

Husele Flip Cover sunt cele care protejeaza si ecranul telefonului. Ofera acces la toate butoanele sau functionalitatile telefonului, si au un design rafinat si minimalist, chiar foarte fin, in unele cazuri investitia incepand de la 30-40 de lei.

Husele practice gen all inclusive sunt foarte apreciate si ele dar au un pret mai ridicat, care ajunge pana la 100 de lei.

0 Shares
You May Also Like