Cand au aparut inelele de logodna?

0 Shares
0
0
0

Inelul de logodna este cu siguranta bijuteria pe care fiecare femeie care se afla intr-o relatie o asteapta din partea partenerului. De ce este atat de importanta aceasta bijuterie?

Ei bine, fiecare femeie asteapta cu mare nerabdare inelul de logodna din partea partenerului ei dat fiind faptul ca acest inel este bijuteria care simbolizeaza iubirea, este bijuteria care simbolizeaza logodna si totodata este inelul prin care se poate observa foarte clar ca femeia care il poarta a fost ceruta in casatorie si a acceptat cererea.

Inelele de logodna se purtau inca din antichitate, iar egiptenii au fost primii care au purtat aceste inele, care apoi au fost adoptate rapid si de catre greci dar si de catre romani, acestia din urma fiind cei care au purtat pentru prima data inelul de logodna pe al patrulea deget al mainii stangi.

Motivul este unul singur, si anume ca inelul trebuie purtat pe degetul prin care trece vena dragostei (vena amoris), care ajunge direct la inima. Acesta este singurul deget care are o vena ce ajunge direct la inima.

Revenind la inelele de logodna, acestea au inceput apoi incetul cu incetul sa fie purtate peste tot prin lume, iar in trecut, marile familii din fiecare tara aveau o foarte mare grija de aceste inele de logodna.

Se spune ca existau regate in care inelele de logodna se transmiteau din generatie in generatie, atat datorita valorii lor materiale, cat si datorita valorii lor sentimentale. De fapt, daca stam sa ne gandim mai bine, acele inele aveau o mai mare valoare sentimentala decat o valoare materiala.

Inelele de logodna se poarta chiar si in zilele noastre, astfel ca dupa cum am mai spus ele sunt cele care simbolizeaza iubirea, sunt bijuteriile care simbolizeaza logodna si sunt inelele care arata faptul ca femeile care poarta astfel de bijuterii au fost cerute in casatorie si au acceptat cererea, urmand sa se casatoreasca.

De precizat este faptul ca daca in trecut nu se gaseau atat de usor inele de logodna, in prezent aceste bijuterii pot sa fie gasite in foarte multe locatii.

De exemplu, barbatii care se afla in cautarea unei asemenea bijuterii, pot cauta la Royal Diamonds cele mai frumoase inele de logodna, si cu siguranta vor gasi unul care sa fie pe placul partenerei lor.

Inele de logodna se pot gasi si la alte magazine online, asa ca barbatii care cunosc masura de la degetul partenerei lor au posibilitatea de a comanda un asemenea inel de logodna chiar de acasa.

Se pot gasi deasemenea inele de logodna la magazinele de bijuterii din fiecare oras al tarii, si cu siguranta in fiecare oras exista cel putin doua – trei – patru astfel de magazine. In orasele mari exista mult mai multe astfel de magazine.

Exista deasemenea magazine de bijuterii si in centrele comerciale, asa ca pentru barbati nu este atat de greu in clipa de fata sa gaseasca o asemenea bijuterie.

Asadar, dupa cum se poate observa, inca din cele mai vechi timpuri exista inele de logodna, si inca din cele mai vechi timpuri ele simbolizeaza iubirea si logodna.

0 Shares
You May Also Like