Brad cu fibră optică de la magazinul BraziCraciun.net!

0 Shares
0
0
0


Există o tradiție de a decora casa în fiecare an în ajunul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou. Ei bine, ce este Crăciunul fără un brad frumos ornat? Practic, el este cel care dă senzația magiei încă din copilărie.

În zilele noastre, multe persoane preferă brazii artificiali, iar astăzi, poți cumpăra brazi cu fibră optică în magazinul BraziCraciun.net. De asemenea, magazinul oferă brazi artificiali de Crăciun cu LED-uri, care sunt alimentate de la rețea printr-un adaptor.

În acest caz, se folosește o tensiune minimă de 12 W, care garantează o funcționare sigură chiar și în cazul unei defecțiuni a izolației firului. LED-urile se conectează la filamente din fibră optică încorporate în trunchi și ramuri. Drept urmare, vârfurile acelor de brad strălucesc cu toate culorile curcubeului în diferite moduri.

Un adevărat miracol pentru orice casă

Brazii artificiali cu fibră optică de Crăciun sunt strălucitori, neobișnuiți și sunt un adevărat miracol care pot decora orice casă, magazin, mall sau curte. În fiecare ac este introdus cel mai fin fir de fibră optică, care creează instantaneu o atmosferă festivă și se adaptează la magia sărbătorilor de Crăciun.

Nu au nevoie de decor suplimentar, sunt absolut siguri dacă sunt utilizați corect și pot fi instalați atât în ​​case sau apartamente, cât și în birouri sau magazine. Brazii de Crăciun din fibră optică artificială sunt fabricați din PVC ignifug de înaltă calitate și sunt echipați cu suporturi confortabile.

Fibra optică luminează în mai multe moduri intermitente și arată uimitor, mai ales în amurg.

Crăciunul este asociat cu cadouri, sărbători, Moș Crăciun și, desigur, cu bradul de Crăciun. Brazii veșnic verzi apar în toate apartamentele și casele din întreaga  lume. Ramurile lor sunt decorate cu globuri strălucitoare și iluminare. Practic brazii artificiali nu diferă de cei reali și arată foarte bine.

Produsele sunt realizate în așa fel încât să semene mai mult cu molidul ideal dintr-un basm. Brazii artificiali au avantaje incontestabile. Nu se strică, nu le cad acele niciodată și te vor servi cu fidelitate timp de mulți ani.

Ceea ce nu se poate spune despre brazii naturali. Situația este agravată dacă există animale de companie în casă. Pisicile sau câinii de companie încântați și ei de strălucirea ornamentelor, vor atenta imediat la ramurile bradului natural, răspândind rapid acele în toată casa.

Brad artificial cu o abundență de culori

Bradul artificial cu fibră optică este unul dintre cei mai frumoși brazi, care nu necesită ornamente și are capacitatea de a crea magia Crăciunului. Majoritatea brazilor artificiali de Crăciun nu au iluminare din spate, aceștia fiind decorați cu ghirlande. Astăzi, există brazi cu fibră optică care strălucesc din abundență.

Modelele nu au nevoie de ghirlande, deoarece sunt ele însele capabile să lumineze camera cu lumini festive. Fibra optică  este țesută în acele bradului. Acestea sunt tuburi subțiri din plastic special care pot transmite lumina în interiorul lor.

Sursa de lumină în sine este situată la baza copacului, din care se răspândește lumina de-a lungul fibrei. La capetele firelor, ard lumini puternice, care scânteiază în culori diferite.

Desigur, un astfel de brad artificial de Crăciun va străluci numai atunci când este conectat la rețea, dar consumul de energie este de obicei mic (10 – 12 W).

0 Shares
You May Also Like