biblia kolbrin

Biblia Kolbrin, un manuscris vechi de 3600 de ani, rescrie istoria umanitatii

2 Shares
0
0
2

Biblia Kolbrin, un manuscris vechi de 3600 de ani, rescrie istoria umanitatii
Biblia Kolbrin : trecand testul timpului, aceasta biblie veche de 3600 de ani vorbeste despre evenimente de mult uitate sau evenimente necunoscute din trecut; unele dintre aceste evenimente chiar au precedat istoria noastra scrisa.

De asemenea, biblia avertizeaza cu privire la cataclisme iminente care vor veni.

Biblia Kolbrin, cunoscuta, de asemenea, sub denumirile “Bronzebook”(“Cartea de bronz”) sau “Coelbook”, este primul document iudeo-crestin, care combina evenimentele descrise de Biblia acceptata in prezent, vorbind despre episoade necunoscute si neexplorate din trecutul antic al omenirii, evenimente care au fost ascunde in mod intentionat de actualele culegeri de texte crestine.

Biblia Kolbrin : povestea genezei umane!

Biblia Kolbrin este singurul document de acest gen ramas, care relateaza intreaga poveste a genezei umane, de la primii oameni care au umblat pe Pamant inainte de sosirea lui Adam si a Evei, si pana la marii conducatori egipteni.

Potrivit acestui text antic, termenul “inger cazut”, mentionat in Geneza, se refera la barbatii muritori care s-au casatorit cu fiicele lui Adam si ale Evei si au avut copii impreuna (in timp ce, in credinta comuna “inger cazut” se refera la fiintele sfinte sau angelice).

Se mentioneaza, de asemenea, ca acesti oameni erau descendenti ai unei societati pamantesti extrem de avansate, care a supravietuit primelor cataclisme ascunzandu-se in adaposturi subterane.

Biblia Kolbrin

Ei erau cunoscuti ca “Fiii lui Dumnezeu”, iar catastrofa mai sus-mentionata a venit ca urmare a actiunilor lor. Unii cercetători chiar asociaza aceasta poveste cu cea a Atlantidei si Lemuriei, civilizatii legendare despre care se crede ca au fost distruse dupa ce au fost lovite de un cataclism iminent.

Compusa din unsprezece carti, Biblia Kolbrin ofera cunostinte vaste despre trecutul nostru; ea cuprinde cinci carti scrise de misticii celti dupa moartea lui Iisus Hristos si sase carti compuse din suluri egiptene antice, scrise de scribi dupa evenimentele ce au urmat dupa exodul evreilor in Egipt.

Iata cum arata o pagina din Biblia Kolbrin:

Biblia Kolbrin, un manuscris vechi de 3600 de ani, rescrie istoria umanitatii
Se crede ca Iosif din Arimateea, fratele bunicului lui Iisus (asadar, unchiul mare al lui Iisus), a reusit sa salveze sulurile egiptene de cuceritorul Iulius Cezar, care a invadat Egiptul si a incendiat cea mai mare biblioteca din lume la acea vreme, Biblioteca din Alexandria, distrugand peste 700.000 se suluri care contineau cunostinte nepretuite, adunate de-a lungul anilor.

Dogme care dateaza cu mult inainte de istoria scrisa cunoscuta au ars in acea zi, dar, din fericire pentru noi, au existat unii oameni care au conservat o mica parte din aceasta cunoastere interzisa.

Mai tarziu, Iosif si discipolii lui Iisus au adus sulurile din Iudeea in Marea Britanie, intr-o incercare disperata de a le pastra contextul. Ei au pastrat manuscrisele in mare secret, timp de mai multe sute de ani, in interiorul Abatiei Glastonbury din comitatul Somerset, situat in sud-vestul Marii Britanii.

Cu toate acestea, un foc nemilos a inghitit abatia in anul 1184, distrugand o parte dintre sulurile pastrate. Din fericire pentru noi, unele dintre manuscrise au fost sculptate in foi subtiri din bronz si depozitate in recipiente din cupru.

Cartea de Bronz a Marii Britanii

Dupa acest eveniment, foile de bronz au devenit cunoscute sub numele de “The Bronzebook of Britain” (“Cartea de Bronz a Marii Britanii”), iar ulterior au fost combinate cu o alta colectie similara de cunostinte interzise, intitulata “The Coelbook”, reprezentand lucrarea celtilor mistici; acestia erau intelepti care detineau vaste cunostinte in domeniul astronomiei, medicinei, religiei, matematicii, dar si in arta oratoriei. O mare parte din invataturile lor este pastrata in Biblia Kolbrin.

Cartea contine, de asemenea, unele profetii unice. Unele dintre acestea chiar descrie modul in care celebra Planeta X a provocat Marele Potop, legand astfel ambele evenimente intr-un scenariu nemaivazut:

Aceasta ciudata traducere a textului ofera o perspectiva unica asupra unei serii de evenimente care pot fi gasite in diferite carti sfinte. Cu toate acestea, intamplarile sunt legate intre ele si par sa vina in contradictie cu fiecare credinta si convingere acceptata pana acum.

Ar putea aceasta misterioasa compilatie de cunostinte sa rescrie istoria omenirii cunoscuta de noi?

2 Shares
You May Also Like