Avantaje si dezavantaje pentru o masina de insurubat si gaurit cu acumulator

Avantaje si dezavantaje pentru o masina de insurubat si gaurit cu acumulator

0 Shares
0
0
0

Avantaje si dezavantaje pentru o masina de insurubat si gaurit cu acumulator
Indiferent ca locuiesti la casa sau la bloc, o masina de insurubat si gaurit este unealta pe care trebuie sa o ai in casa neaparat, pentru ca nu se stie niciodata cand trebuie sa repari un obiect de mobilier, sau sa infiletezi sau sa dezsurubezi ceva, iar o astfel de unealta este tot ceea ce iti trebuie.

Ei bine, atunci cand discutam despre masini de insurubat si gaurit, trebuie mentionat faptul ca acestea pot sa fie cu fir, sau cu acumulator, insa pentru acasa, cu siguranta ti se potriveste mai mult o masina de insurubat si gaurit cu acumulator.

Aceste masini sunt din ce in ce mai cautate de catre oamenii care au de gand sa foloseasca acest tip de unelte ocazional, insa sunt si mesteri care isi indreapta mai mult atentia spre aceste unelte electrice profesionale.

Daca alegerea unei masini de insurubat si gaurit cu fir nu este atat de grea, lucrurile se complica atunci cand vrei sa iti alegi o astfel de unealta cu acumulator, pentru ca trebuie sa tii cont de o multime de caracteristici importante.

Indiferent de brandul producator, atunci cand iti cumperi o astfel de unealta cu acumulator ai o multime de avantaje. In primul rand, o masina de gaurit cu acumulator este portabila, asa ca nu ai limitari precum la o masina cu fir.

Atunci cand ai de lucru in spatii mici si inguste poti sa folosesti aceasta unealta, pe cand o masina de gaurit cu fir nu prea poate sa fie folosita in astfel de spatii.

Functia de insurubare este deasemenea un avantaj pe care il are aceasta masina, pe langa faptul ca mai toate uneltele au incorporate lumina prin led. Plus de asta, in cazul acestor masini mai este important de precizat si faptul ca au acumulator care se poate schimba.

Raportat insa la dimensiuni si performante, trebuie mentionat faptul ca datorita acumulatorului sunt si mai grele decat masinile de gaurit si insurubat cu fir, si nu au aceiasi constanta, pentru ca pe masura ce acumulatorul se descarca, forta scade, in timp ce o masina de gaurit cu fir are aceiasi putere mereu.

Un alt avantaj pe care il au aceste masini cu acumulator in fata celor cu fir, este acela ca ele pot sa functioneze si atunci cand este o pana de curent electric, pentru ca daca se descarca, se poate inlocui acumulatorul iar masina va functiona in continuare, pe cand o masina cu fir, nu functioneaza fara curent.

Daca stam sa amintim acum si dezavantajele, aici este important de mentionat faptul ca in momentul in care se descarca acumulatorul, masina isi pierde din turatie, si exista riscul ca treaba sa nu fie terminate.

Un alt minus al acestor unelte ar fi acela ca trebuie sa ai mai mereu un acumulator si un incarcator la dispozitie, pentru ca sa iti incarci acumulatorul de rezerva. Inca un dezavantaj ar fi acela ca foarte multe astfel de unelte se vand cu un singur incarcator si cu un singur acumulator.

0 Shares
You May Also Like