Ce se gaseste in lichidul tigarii electronice?

Ce se gaseste in lichidul tigarii electronice?

0 Shares
0
0
0

Ce se gaseste in lichidul tigarii electronice?Folosirea unei tigari electronice implica incalzirea unui lichid pana la punctul in care acesta scoate vapori, care pot fi apoi inhalati.

Denumit si e-lichid, vape lichid sau e cig lichid, lichidul din tigara electronica este ca un boiler care incalzeste apa pentru a produce vapori. Desi arata oarecum similar cu fumul iesit dintr-o tigara din tutun, este important de stiu ca exista o diferenta majora intre lichid tigara electronica si tutunul care arde cu ajutorul focului. E-lichidul este tras prin bobina, curentul de la baterie este, de asemenea, trecut prin bobina, iar lichidul este astfel incalzit pentru a produce vapori.

Ce contine lichidul tigarii electronice?

Compozitia unui astfel de lichid este foarte simpla. De fapt, contine doar patru ingrediente: glicerina vegetala (VG), propilen glicol (PG), arome si nicotina (doar in cazul in care consumatorul isi doreste).

Glicerina vegetala si propilenul glicol sunt, pur si simplu, aditivi din industria alimentara folositi, de regula, pentru a indulci sau conserva alimentele. Aromele sunt amestecate pentru a crea diferite gusturi placute. Iar nicotina nu are nevoie de nicio introducere, aceasta fiind de altfel si singurul ingredient usor toxic al lichidului si, in acelasi timp, elementul care produce dependenta.

Cand vezi pe prospect ca un lichid de tigara electronica este enumerat ca 70% VG, inseamna ca 70% din amestec este VG, in timp ce restul de 30% este compus din PG, arome si nicotina (pentru acele amestecuri care contin nicotina). Aromele reprezinta aproximativ 10% din lichid.

Cum afecteaza compozitia lichidului experienta fumatului?

Glicerina vegetala are o consistenta groasa si, ca urmare, un amestec cu VG ridicat poate crea foarte multi vapori. Dar necesita mai multa putere de la dispozitiv pentru a face acest lucru. Un dispozitiv mai mic, cu putere redusa, ar avea nevoie de un lichid cu un procent mai mic de VG pentru a functiona corect. In acest caz, cantitatea de vapori va fi si ea mai mica.

In contrast, lichidul ce contine amestec cu mai mult PG este mai potrivit pentru tigarile electronice cu putere redusa si tind sa necesite un continut mai mare de nicotina, deoarece vaporii produsi sunt mai putin densi si, prin urmare, nu pot oferi experienta intensa de fumat.

In cele din urma, amestecul din lichidul unei tigari electronice este un lucru foarte individual, ce poate fi realizat in functie de preferintele consumatorului.

0 Shares
You May Also Like