Salus Quantum pentru economie de energie și confort

Salus Quantum pentru economie de energie și confort

0 Shares
0
0
0

Salus Quantum pentru economie de energie și confortSalus Quantum  este un termostat de cameră inteligent conectat la internet. Termostatul Salus Quantum wireless este utilizat pentru centrala termică, pentru reglarea temperaturii și pentru a realiza economii optime de combustibil și energie electrică. Diferite modele pot menține temperatura optima într-una sau mai multe camere.

Termostate Salus Quantum wireless

Termostatele de cameră fără fir constau din două părți, un transmițător ( termostat de cameră ) și un receptor, care este montat lângă sursa de căldură. Există o conexiune wireless între ele și nu este necesară o conexiune prin cablu între cele două dispozitive.

Acestea acceptă o acoperire mare a semnalului și pot fi utilizate la etajul 2 sau 3. Termostatele fără fir neprogramabile, ca și cele cu fir, mențin temperatura setată manual. Termostatele wireless programabile pot fi programate pentru a modifica temperatura de mai multe ori pe zi, cu programe diferite pentru fiecare zi a săptămânii.

Termostate de cameră pe internet

Termostatele de cameră controlate de internet se conectează direct la router sau au un gateway suplimentar pentru această conexiune. Aplicația mobilă este gratuită pentru controlul termostatului și aplicație computerizată bazată pe WEB. Termostatele Salus Quantum oferă noi opțiuni de control al locației.

Folosesc locația smartphone-ului și controlează temperatura, opresc/ pornesc încălzirea când pleci de acasă sau când vii acasă. Poți activa termostatul indiferent de distanța la care te afli.

Dispozitive suplimentare

Dispozitivele suplimentare sunt termostate auto-operative sau un supliment (opțional) la termostatele de cameră wireless. Funcționează singure sau în combinație cu alte termostate.

Încălzire prin pardoseală

Salus Quantum oferă încălzirea prin pardoseală și toate sistemele de control. Poate fi construit doar cu o șină terminală și cu actuatoare termoelectrice controlate de termostate de cameră wireless. Selectează tipul de control și vezi ce include sistemul.

Sistemul SALUS Quantum Smart Home – gateway de internet este inima sistemului SALUS Smart Home, iar Gateway-ul universal de internet UGE600 este un element cheie al sistemului SALUS Smart Home. Combinat cu o aplicație gratuită de internet, îți permite să controlezi prin wireless dispozitivele asociate cu aceasta.

Confort și economie

Cel mai mare beneficiu al utilizării termostatelor Salus Quantum este capacitatea de a seta diferite temperaturi de întreținere în timpul zilei / nopții și în perioadele în care nu este nimeni în cameră. La optimizarea funcționării sistemului de încălzire / răcire sau a aparatelor pe termen lung, se folosește mult mai puțină energie, ceea ce duce la o reducere semnificativă a facturilor și a economiilor.

La încălzire, o temperatură mai scăzută este setată în timp ce ești la serviciu, școală, angajamente, pauze, când nu ești acasă și, în același timp, poți programa de la distanță prin telefonul mobil temperatura de confort dorită, atunci când te întorci acasă. Acest lucru economisește energie în timpul în care ești plecat și, în același timp, când te întorci acasă te așteaptă un mediu ambiental confortabil și cald.

Când termostatul este în modul „încălzire”, acesta va porni atunci când temperatura ambientală este mai mică decât gradele setate. În schimb – dacă  este în modul „răcire” – se va activa atunci când temperatura aerului înconjurător este mai mare decât cea setată.

0 Shares
You May Also Like