Produse cosmetice bio – 7 sfaturi pentru un machiaj natural

0 Shares
0
0
0

Utilizarea produselor cosmetice ecologice este mai importanta acum decat oricand. Consumatorii pot sa-si arate angajamentul pentru protejarea planei prin folosirea de produse sustenabile si durabile. Pentru iubitorii de frumusete, acest lucru inseamna folosirea de produse cosmetice naturale. Daca sunteti mai nou in aceasta lume a frumusetii organice, iata cateva sfaturi care va vor ajuta:

1. Cititi ingredientele. Exista numeroase produse care sunt etichetate cu termeni precum “all natural” sau “botanical”, dar aceste cuvinte pot fi inselatoare. Este important sa va obisnuiti sa cititi ingredientele in loc sa aveti incredere pe ceea ce scrie pe partea din fata a recipientului.

Produsele cosmetice bio contin numai minerale naturale si alte substante organice cum ar fi aloe vera, extracte etc. Daca lista de ingrediente este plina de cuvinte lungi pe care aproape ca nu le puteti pronunta, cel mai probabil produsul respectiv contine o multime de substante chimice.

2. Inlocuiti produsele unul cate unul. Nu trebuie sa aruncati dintr-o data toate produsele pe care le folositi si sa le inlocuiti cu produse cosmetice bio. In schimb, puteti sa le inlocuiti lejer in timp, pe masura ce se epuizeaza si aveti nevoie de un recipient nou. De exemplu, daca vi se termina lotiunea de corp si trebuie sa cumparati alta, uitati-va dupa una naturista. Prin inlocuirea produselor cosmetice in acest mod, nu veti simti ca faceti cheltuieli mari dintr-o data, lucru care ar putea sa va descurajeze in prima instanta.

3. Cereti mostre. Daca este posibil, ori de cate ori aveti ocazia, cereti mostre de produse cosmetice naturale. Daca nu ati incercat un anumit produs inainte, vedeti daca nu cumva puteti testa o mostra.

4. Prima data trebuie sa va hidratati. Investiti intr-un produs cosmetic de hidratare naturala, astfel incat sa-l puteti aplica usor pe piele inainte de a aplica machiajul. Machiajul decurge mai usor atunci cand pielea este bine hidratata. Fata va arata perfect dupa aplicarea machiajului.

5. Uitati-va dupa produse cosmetice naturale ce pot fi folosite in mai multe feluri. Avantajul produselor cosmetice naturale este ca pot fi aplicate pe mai multe zone. De exemplu o anuma masca ar putea fi folosita atat pentru fata cat si pentru corp sau chiar par. La fel se intampla cu uleiurile. Cautati aceste produse pentru a le include in borseta cu produse cosmetice naturiste si pentru a va simplifica rutina de dimineata.

6. Folositi perii de machiaj potrivite. Atentie cum aplicati cosmeticele organice. Daca tot sunteti interesata de protejarea planetei, cel mai bine este sa va indreptati atentia spre perii din fibre sintetice, nu din par de animal.

7. Informati-va. Exista o multime de produse cosmetice ecologice, prin urmare este bine sa va informati inainte de a face o achizitie. Cititi recenzii, vizionati filmulete pe YouTube si vizitati site-urile web ale produselor in care incepeti sa aveti incredere. Acest lucru va va ajuta sa gasiti mai usor produsele naturale de ingrijire de care aveti nevoie.

Cunoscand aceste sfaturi, nu veti intampina probleme in a gasi, cumpara si folosi produse cosmetice naturale!

0 Shares
You May Also Like