Pompe submersibile pentru apa murdara

Pompe submersibile pentru apa murdara

0 Shares
0
0
0

Pompe submersibile pentru apa murdaraDaca ati avut de-a face cu apa uzata, expertii recomanda pompe submersibile puternice pentru apa murdara.

In cazul in care instalatia dumneavoastra s-a revarsat din cauza unei furtuni, o pompa de apa murdara este o necesitate. Datorita capacitatii sale mari de pompare, apa este pompata in cateva minute si transportata la exterior printr-un furtun adecvat.

Pompe de apa submersibile pentru uz casnic si industrial

Aceste instrumente sunt cu adevarat utile atunci cand vine vorba de micsorarea apelor uzate din namol, pietricele si alte impuritati cu diametrul de pana la 35 de milimetri, de exemplu, in puturi de apa de infiltrare, inundatii pe santiere de constructii sau in iazuri de gradina.

In plus fata de un motor puternic si o unitate robusta, dimensiunea in milimetri este deosebit de importanta in acest caz.

Pompa pentru apa murdara Alpin Profi 900W cu flotor electric este un exemplu de astfel de produs.

Utilizarea gresita a pompelor

Furtunile provoaca adesea daune enorme. Multe ravene si subsoluri se revarsa din cauza ploilor abundente. Se acumuleaza multa murdarie si namol si trebuie pompat.

Care este cel mai bun mod de a lupta impotriva furtunii intr-un subsol aglomerat si de ce fel de pompa de apa murdara am nevoie?

Pompa submersibila are multe utilizari  dar este important sa fie utilizata rational.

Ce este o pompa de apa murdara submersibila?

O pompa submersibila sau o pompa de apa murdara este o pompa care este scufundata in lichidul care urmeaza sa fie pompat (de obicei apa). Prin urmare, difera de pompele conventionale care sunt utilizate din apa si suge apa printr-un furtun.

Prin urmare, o pompa submersibila este de obicei mai eficienta, deoarece suge apa direct in carcasa pompei si trebuie doar sa o transporte la distanta furtunului de scurgere in loc sa o suga si in distanta de la furtunul de admisie.

O pompa de apa murdara poate fi transportata sau instalata direct in locul in care urmeaza sa fie utilizata.

Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si functii, care sunt in principal diferentiate de capacitatea litrilor transportati pe ora.

In functie de domeniul de aplicare si de rezistenta pompei de apa uzata, modelele actuale pot manipula intre 100 l/min si 2.200 l/min.

Functionarea pompei submersibile pentru ape murdare sau reziduale (namol sau noroi)

O pompa electrica submersibila pentru apa murdara, stagnanta, utilizata sau reziduala este un tip special de pompa care este de obicei instalata in interiorul haznalelor.

Acest tip de pompa este utilizat de un sistem pentru a impinge in sus apele uzate (de asemenea, numit apa uzata sau apa murdara, in principal namol).

In unele cazuri, functia centrifuga a rotorului este cuplata la o functie de concasor, care, pentru a evita blocarea rotorului cauzata de deseuri solide.

Cu toate acestea, pompa de drenaj sau santina pentru namol este recomandata numai in cazuri speciale, pe care este recomandabil sa le discutati cu instalatorul de incredere, pentru a nu ajunge la un produs echipat inutil.

Ce trebuie sa luati in considerare inainte de a cumpara o pompa de apa uzata

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unei pompe submersibile este debitul acesteia.

0 Shares
You May Also Like