Ce este L-Carnitina si la ce ajuta?

Ce este L-Carnitina si la ce ajuta?

0 Shares
0
0
0

Ce este L-Carnitina si la ce ajuta?Putem spune ca L-Carnitina este un transportator de acizi grasi, numit si lipide la mitocondrii, care este responsabil pentru producerea de energie pentru celula, este, de asemenea, locul unde acizii grasi sunt transformati in energie. Trebuie sa retii ca exista doua forme de “Carnitina”: L-Carnitina si D-Carnitina. Cele doua “Carnitine” apar in timpul procesului de sinteza a L-Carnitina”, dar numai “L” este cel care este biologic activ.

Iata aici l-carnitina lichida 2000 mg, fiole! O poti incerca pentru a descoperi efectele pe termen lung!

Ce este L-Carnitina?

Exista multe companii care sunt dedicate in prezent de introducere pe piata lichid L-Carnitina Suplimente si in alte formate de pe piata, dar nu toate dintre ele se bucura de fiabilitate, deoarece procesul de izolare L-Carnitina este destul de scump.

De aceea, putem gasi pe piata produse care, desi nu mentioneaza pe eticheta, pot contine un amestec de forma “L” si forma “D”, ceva care va influenta cu siguranta pretul pe care il va avea in cele din urma, dar trebuie sa adaugam acest lucru si asupra rezultatelor si sanatatii noastre.

Lichid L-Carnitina pentru pierderea in greutate

Suntem siguri ca de mai multe ori s-a vorbit despre puterea de L-carnitina atunci cand vine vorba de arderea grasimilor. Acesta este motivul pentru care multi oameni il folosesc in principal atunci cand vine vorba de pierderea acelor kilograme acumulate. De aceea, ne intrebam daca aceasta substanta are acel efect care ne este promis de obicei si daca este intr-adevar produsul perfect de slabire.

Acest produs trebuie sa stim ca este un aminoacid care are functia de oxidare a grasimilor, in acest fel accelereaza eliminarea acestuia prin transformarea lor in energie. Acest tip de aminoacid este generat de propriul nostru corp, fiind, prin urmare, o substanta naturala care ne ajuta sa eliminam rezervele de grasime pe care le avem si care altfel vor fi mai complicate de dat jos..

Functioneaza pentru a arde grasimile?

In cele din urma discutia este daca lichid L-Carnitina ne ajuta sa pierdem grasimile pe care le-am luat in plus in corpul nostru sau in cazul in care este un placebo.

Trebuie sa ne gandim ca aceasta substanta este produsa de propriul nostru corp prin proteinele pe care le consumam, deci este o substanta pe care o avem cu totii cu adevarat in corpul nostru. Ceva care face din acest produs o cunostinta a corpului nostru si care este in functiune constanta.

L-Carnitina este activat atunci cand facem exercitii fizice si organismul are intr-adevar nevoie de energie.

In acel moment nivelul de lichid L-Carnitina este ceea ce va determina viteza cu care corpul nostru va converti grasimea in energie. Cu cat putem avea mai mult, cu atat mai repede vom arde grasimea si intr-o cantitate mai mare.

In procesul de ardere a grasimilor prin aportul de carnitina nu apare de la sine, multi oameni cred ca prin punerea unui lichid in organism va elimina grasimea de care nu este nevoie. Acest lucru este fals, deoarece pentru ca grasimile sa fie arse, trebuie sa faci exercitii fizice.

0 Shares
You May Also Like