Cum afecteaza ambalajele mancarea si sanatatea noastra. Opteaza pentru cele de la Snick Ambalaje

0 Shares
0
0
0

Traim vremurile in care totul este pe graba, incercam sa ne organizam cat este ziua de lunga, mancam pe fuga, comandam mancare la birou si ne grabim sa o terminam pentru a fi in grafic cu toate taskurile si bem 2-3 cafele pentru a nu ne scade energia, devenind astfel mici roboti zi de zi. Desigur, oboseala la un moment dat isi spune cuvantul pentru ca nu ne putem conecta la o priza pentru a ne incarca bateriile.

Daca ar fi sa discutam putin despre ambalajele alimentare si despre secretele din spatele lor, s-ar putea sa ne dea de gandit. Le utilizam zi de zi, fac parte din vietile noastre, fie ca bem o cafea, un ceai sau ne comandam mancare. Insa, aceste ambalaje joaca un rol important atat pentru mancarea pe care o consumam, cat si pentru sanatatea noastra si asta pentru ca utilizam adesea ambalaje din plastic.

Este o industrie foarte puternica, insa daca stam sa ne gandim, cel putin in ultimii ani plasticul ne-a devenit mai mult un dusman decat un prieten si asta pentru ca folosim zilnic o cantitate foarte mare.

Ambalajele de plastic si efectele negative

Comandam adesea pranzul la birou, iar acestea vin in caserole catering, majoritatea din plastic. Atat timp cat mancarea fierbinte este pusa in astfel de recipiente din plastic, sanatatea noastra este pusa in pericol.

Plasticul contine niste substante toxice care odata ce a luat contact cu o temperatura ridicata acestea vor fi eliminate direct in preparate. Acelasi lucru se intampla si cu ceaiul si/sau cafea turnate in pahare de plastic. Fara sa constientizam, acest lucru il facem aproape zilnic, sanatatea noastra, cat si mancarea si bautura pe care o consumam fiind in pericol.

Iata ca despre aceste lucruri a inceput sa se discute destul de recent, desi este o problema mult mai veche. Recent s-a initiat o lege prin care este interzisa utilizarea plasticului mai ales in industria Horeca, in ceea ce priveste ambalajele pentru livrarea mancarii la domiciliu. Un start bun atat pentru noi, cat si pentru natura, avand in vedere ca poluarea a atins cote alarmante.

Astfel ca antreprenorii au inceput sa se indrepte catre furnizori de ambalaje de unica folosinta, cei care au in gama lor ambalaje biodegradabile. Snick Ambalaje este unul dintre preferatii furnizori pentru ca vine cu o gama vasta de ambalaje biodegradabile la preturi accesibile.

In ultima perioada Snick Ambalaje a devenit partener de incredere pentru multi operatori economici si datorita ofertelor pe care le ofera.

Desigur aceste ambalaje nu doar ca sunt mai sigure pentru sanatatea noastra, dar au si un design special si mai inedit. Gasim la acest furnizor pahare, tacamuri, farfurii, caserole, pungi si multe altele din trestie, palmier, carton, hartie, lemn etc.

Asadar, ambalajele alimentare fac parte din vietile noastre si este important sa stim pe care sa le alegem.

Descoperiti gama de produse de la Snick Ambalaje.

0 Shares
You May Also Like