Poate un acumulator de telefon mobil sa nu fie deloc afectat?

Poate un acumulator de telefon mobil sa nu fie deloc afectat?

0 Shares
0
0
0

Poate un acumulator de telefon mobil sa nu fie deloc afectat?Acumulatori si iar acumulatori…Povesti despre bateria unui smartphone si cat tine cat mai mult timp…Probleme cu acumulatorii…Va ajutam sa faceti diferenta intre povesti si realitate.

Ce va vom detalia este valabil pentru oricare acumulatori, deci si pentru acumulatori Allview. Nu degeaba telefoanele sunt mai inteligente, sfaturi cu „nu folosi telefonul cand se incarcaˮ sau „pune-l sa se incarce completˮ sunt acum povesti. Prima ideea de a nu folosi un smartphone cand este la incarcat este falsa, daca aveti un incarcator performant, nu exista nicio problema sa vorbiti in timp ce telefonul este in priza.

Alta idee care nu mai este in prezent valabila este cea legata de descarcarea la 0% a telefonului pentru ca abia dupa aceea sa il poti incarca. De cate ori nu ati adormit si ati lasat telefonul la incarcat toata noaptea? Nu se mai pune acum problema aceasta, pentru ca smartphone-urile stiu cand s-au incarcat complet si se opresc singure.

S-a mai spus ca nu trebuie sa opriti un telefon, dar nu este adevarat. Este chiar indicat ca o data pe saptamana sa opriti un smartphone pentru a-i proteja bateria. Temperaturile extreme afecteaza acumulatorii? Da, frigul sau caldura excesive pot sa consume bateria, dar exista si anumite firme care au creat deja modele care rezista chiar la -200C sau +500C.

Desigur, cu totii ne dorim sa avem cele mai performante smartphone-uri care sa nu cedeze niciodata, iar in privinta incarcarii sa nu fie nicio problema. Tehnologia a avansat mult si trebuie sa fim mereu in pas cu noul.

Ceea ce acum cateva luni sau zile constituia o problema, in mod sigur a evoluat spre bine, deci este obligatoriu ca si posesorii de smartphone-uri sa fie in pas cu noutatile, initial oricine poate reactiona un pic cu intarziere, din faptul ca omul se obisnuieste cu anumite metode, dar imediat trebuie sa se adapteze, sa fie informat, sa fie la zi cu tehnologia.

Cu siguranta, acumulatorii smartphone-urilor nu vor mai fi afectati deloc, iar ceea ce s-a intamplat in trecut vor deveni mituri.

Pentru orice posesor de smartphone Allview, care are un acumulator Allview, se recomanda sa citeasca instructiunile de incarcare, sa incerce sa discute cu vanzatorul sau sa citeasca online despre cum sa isi incarce telefonul, pentru ca autonomia telefonului sa ramana cat mai indelungata.

Tindem spre o perfectiune in domeniul acesta, atat producatorii care incearca sa ofere telefoane tot mai inteligente, iar clientii isi doresc sa nu aiba deloc probleme cu aceste gadgeturi, pentru a le folosi la maximul capacitatii lor, indiferent de conditiile sau situatiile in care trebuie folosite si trebuie sa ramana incarcate.

Marile companii, dar si companii cum este compania romaneasca Allview, vor duce mereu lupta pana la capat pentru a avansa in domeniul telefoniei mobile, care a devenit una dintre industriile cu cel mai mare avant in ultimii ani, prin noi si noi produse cat mai performante, pentru care vor primi feedback de la clienti prin vanzarile pe care le au la toate gadgeturile.

0 Shares
You May Also Like