Cum alegi o rochie in functie de forma corpului?

Cum alegi o rochie in functie de forma corpului?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi o rochie in functie de forma corpului?Rochiile sunt piesele vestimentare cele mai indragite de catre femei, atat pentru ca se simt confortabil in momentul in care le poarta, dar si datorita faptului ca aceste piese vestimentare le pot ajuta pe femei sa iasa in evidenta prin eleganta, stil si bun gust.

Pentru alegerea rochiei ideale, cu siguranta femeile trebuie sa tina cont de mai multe detalii, pentru ca trebuie sa stie exact ce tip de rochii le avantajeaza.

In primul rand, ele trebuie ca in momentul in care isi aleg rochia, sa tina cont de conformatia si de statura lor, astfel ca ar trebui sa se uite in oglinda pentru a observa ce conformatie au corpurile lor.

Sunt femei care au conformatia de tip para, iar in acest caz soldurile, fesele si coapsele sunt mai proeminente, in timp ce partea de sus a corpului are proportii mai reduse. In cazul femeilor care au o astfel de conformatie, ar fi ideale rochiile cu maneci, cu fundite la bust sau cuvolane in partea superioara, pec and partea inferioara trebuie sa fie simpla.

Sunt femei care au conformatia de tip oval, iar in acest caz, parca toata grasimea este atrasa in jurul taliei. Un astfel de defect poate fi mascat daca bustul este generos, pentru ca se va alege o rochie cu un decolteu pe masura. Intr-o astfel de situatie, cu siguranta trebuiesc evitate rochiile mulate.

Anumite femei au conformatia de tip con, iar aici se incadreaza femeile cu picioare subtiri, solduri mici si sanii mari. In cazul acestor femei, ideale sunt rochiile in forma de A.

Deasemenea, exista si femei care au conformatia clepsidra, iar aceste femei sunt cele mai norocoase pentru ca pot sa fie avantajate de absolut orice tip de rochie.

Conformatia atletica a femeilor le poate scoate acestora picioarele subtiri in evidenta, iar in aceasta situatie, cu siguanta femeile vor trebui sa opteze pentru rochii scurte. In cazul femeilor care se incadreaza in aceasta categorie, cu siguranta daca au sanii mari, trebuie sa opteze pentru decupaje sexy.

Pentru femeile cu statura miniona ideal ear fi rochiile intr-o singura culoare, iar pantofii ideali ar fi cei cu varfuri ascutite si de culoarea piciorului. In cazul acestor femei, ideale ar fi rochitele cu decolteuri in V.

Pentru femeile prea inalte, ideal ear fi rochiile lungi pana la glezne, rochiile cu decolteuri rotunde si imprimeuri mari.

Asadar, acestea fiind spuse, dupa cum se poate observa, fiecare femeie poate avea o alta conformatie, asa ca pentru fiecare femeie in parte, ideala este o alta rochie.

Femeile insa, vor trebui ca pe langa conformatie, sa mai tina cont si de materialul din care este creata rochia, iar doamnele care vor alege rochii catifea, cu siguranta vor fi inspirate.

De ce? Pentru ca rochiile din catifea in primul rand sunt elegante, iar mai apoi sunt si foarte confortabile, asa ca femeile se vor simti bine in pielea lor atunci cand vor purta astfel de rochii.

Pe langa aceste aspecte, chiar si culoarea rochiei trebuie aleasa cu atentie, pentru ca sunt culori care poat sa scoata in evidenta intr-un mod pozitiv femeile, sau sunt culori care pur si simplu nu le avantajeaza.

0 Shares
You May Also Like