Motive pentru a instala o masa de toaleta in dormitorul tau

Motive pentru a instala o masa de toaleta in dormitorul tau

0 Shares
0
0
0

Motive pentru a instala o masa de toaleta in dormitorul tau

Cine nu a visat niciodata sa aiba un spatiu pentru sine? Pentru a te pregati, a te machia, a-ti face parul sau pur si simplu sa arati frumos. Cu totii visam la asta! Masuta de toaleta este o alternativa ideala de depozitare pentru femei.

Intr-adevar, nu este intotdeauna usor sa cauti bijuterii, o pensula sau un machiaj de fiecare data cand te pregatesti dimineata. Datorita unei mese toaleta, le poti gasi in cel mai scurt timp si toate intr-un singur loc.

Te-ai gandit vreodata sa instalezi o masa de toaleta in dormitorul tau? Iata mai jos cele mai bune motive, doar pentru tine.

Avantajele unei mese de toaleta

O masa de toaleta are si avantajul de a aduce o nota decorativa si estetica camerei tale. O poti instala intr-un colt al camerei tale pentru a te bucura de un spatiu feminin si confortabil.

  • Un spatiu de frumusete pentru tine

Majoritatea femeilor se pregatesc in baie, stand intre chiuveta si dus cu o lumina nemagulitoare. Inspiri mai bine? Te intelegem! Acesta este motivul pentru care exista (de cateva secole incoace) mobilier de toaleta.

Aceste masute de toaleta iti permit sa ai un loc confortabil in care sa te machiezi cu toate produsele si accesoriile de infrumusetare necesare. Asezand o masa de toaleta in dormitorul tau, vei crea un spatiu de infrumusetare doar pentru tine!

  • Pentru ca baia nu este suficient de mare

In mod clar, o baie nu cucereste inimile dependentelor de frumusete! Adesea prea mica, prea ingusta si, in plus, de multe ori trebuie sa imparti cu sotul tau sau cu copiii tai, baia sigur nu este locul potrivit pentru a te face frumoasa.

Pentru a avea succes in rutina ta de infrumusetare, ai nevoie de spatiu si acces la toate cremele, machiajul, pensulele si periile de par dintr-o privire. Ceea ce este rareori posibil atunci cand sunteti patru care impartiti 6 m². Inca o data, instalarea unei mese de toaleta in dormitorul tau este cea mai buna solutie!

Mic bonus, iubitul tau nu se va mai plange ca invadezi baia cu toate produsele tale de infrumusetare.

  • Adauga o nota decorativa camerei tale

Avantajul instalarii unei mese de toaleta in dormitorul tau este faptul ca ii aduce o nota decorativa. Exista multe modele dupa gusturile si stilul tau. In ceea ce priveste cel mai bun mobilier de toaleta cel mai folosit, vei gasi masute de toaleta printesa, masute de toaleta vedete de cinema, masute de toaleta moderne si de design si mai multe modele de toaleta retro. Practic va depinde de nota pe care vrei sa o aduci dormitorului tau.

  • Profita de lumina naturala

Mai devreme am vorbit despre lumina nemagulitoare din baie. Aceasta iluminare artificiala este adesea stralucitoare, iar ferestrele prezente sunt destul de mici, ceea ce nu permite patrunderea corecta a luminii zilei.

Asezand masa de toaleta in dormitorul tau, vei putea profita de toata lumina naturala a soarelui pentru a realiza un tratament de infrumusetare perfect.

0 Shares
You May Also Like