laptop computer repairs

Inlocuire si reparatii componente laptop in Bucuresti

0 Shares
0
0
0
laptop computer repairs

Laptopurile si calculatoarele au devenit pentru unii dintre noi asemenea aerului pe care il respiram zilnic. E aproape imposibil sa ne imaginam o zi fara sa intram pe Internet, sa citim emailurile, sa verificam stirile, sa cascam gura pe Facebook, sa-i urmarim pe cei care fac vlogging pe Youtube, sa lucram pentru un proiect important, sa facem grafica si design … si lista poate continua la nesfarsit.

Retinem de aici ideea ca laptopurile, calculatoarele si toate echipamentele mobile ce ne conecteaza la online ne sunt de neplipsit. Si cand se intampla ca unele din acestea sa se defecteze, imediat parca tot cerul cade pe noi.

Ne gandim la service laptop bucuresti, la reparatie, la inlocuire, la cat timp va trebui sa stam fara laptop, daca ne vom putea recupera pozele si munca pentru care nu am apucat sa facem backup. Toate acestea ne pot trece prin minte in cateva minute, imediat dupa ce constatam ca apasat de multe ori, butonul On de la laptop nu are efectul pe care il dorim.

Calea de urmat? Service onlaptop. Laptopurile sunt vulnerabile asa ca se poate intampla ca ele sa se defecteze destul de des. Si daca nu se defecteaza tot ne putem dori sa mai schimbam cate o componenta, sa facem upgrage, sa imbunatatim performantele laptopului prin dublarea memorie, sa-l curatam periodic.

Si avem nevoie de un service laptopuri. Bine ar fi ca el sa fie cat mai aproape de casa. Bine ar fi sa fie unul de incredere, cu preturi avantajoase, cu tehnicieni experimentati care sa raspunda profesionist de fiecare data cerintelor dumneavoastra.

Acest service exista in Bucuresti si poarta numele de Onlaptop. Service-ul este situat in zona Iancului, in Sectorul 2 si este deschis publicului de luni pana vineri de la ora 10 pana seara la ora 18. Aici gasiti rezolvare pentru orice problema aveti cu laptopul dumneavoastra, indiferent de marca si modelul sau.

Realizam frecvent reparatii si inlocuire componente pentru laptopuri:
– Dell, HP, IBM – unele din cele mai bune branduri de laptopuri
– Apple – cele mai apreciate si costisitoare laptopuri de pe piata, dar care mai au si ele din cand in cand defectiuni
– MSI, Acer, Asus si alte laptopuri ieftine care au de multe ori probleme

Reparatii si inlocuire componente in service onlaptop

– curatam laptopurile de praf pentru a preveni supraincalzirea acestora. O data la 6 luni ar trebui sa veniti in service pentru o astfel de curatare profesionala care implica schimbarea pastei de pe procesor, dezongestionarea ventilatorului si a altor componente interne imbacsite de praf

– inlocuim si reparam tastaturi de laptop – cele avariate sau cu mai multe taste sarite se pot inlocui cu unele noi, cu garantie

– reparam placi video de pe placa de baza sau placi dedicate de pe laptopurile de gaming sau de grafica. Pentru aceste operatiuni folosim echipamente precise de inalta performanta si ne bazam pe experienta si abilitatile excelente ale tehnicienilor nostri.

– reparam placi de baza. Aceasta este una din cele mai costisitoare operatiuni dintr-un service, dar la onlaptop preturile sunt avantajoase si in plus sunt perfect corelate cu calitatea reparatiei. Ne asiguram de fiecare data ca facem tot ce se poate pentru ca reparatia sa fie una durabila in timp. Iar pentru aceasta suntem la curent cu cele mai noi tehnici de reparatii si folosim cele mai moderne echipamente.

– inlocuim hard diskuri defecte dintr-un laptop si la cerere facem upgrade pentru hdd de capacitate mai mare

– inlocuim memorii defecte sau dublam capacitatea memoriei pentru a va putea bucura de performante mai bune

– reparam sau inlocuim, in functie de situatie, displayuri de laptop

Nu stiti exact de ce nu mai functioneaza bine laptopul dumneavoastra? Veniti la onlaptop pentru diagnosticare gratuita si reparatii ieftine.

0 Shares
You May Also Like