Afla motivele pentru care am ales un congelator Liebherr. Sfaturile mele cand faci o astfel de investitie

0 Shares
0
0
0

Mereu mi-am dorit sa cheltui fiecare ban cu intelepciune si sa fac investitii rentabile, mai ales atunci cand a fost vorba despre casa mea, confortul meu si buna mea dispozitie. Sunt aspecte foarte importante acestea si consider ca trebuie sa le tratezi cu seriozitate.

Una dintre cele mai recente investitii pe care le-am facut consta in achizitionarea unui congelator Liebherr. De ce acesta? Motivele ar fi diverse si lasand la o parte faptul ca este un brand foarte renumit din acest domeniu, cu o experienta de peste 60 ani, efectiv produsele pe care le realizeaza sunt excelente din mai multe puncte de vedere.

Asadar, sa iti prezint de ce am ales acest congelator, nu-i asa? Sa vedem:

Prezinta un sistem No Frost

De cate ori nu te-ai lovit de aspectul inghetat al aparatelor frigorifice vechi? Desi ajutau la pastrarea temperaturii, acestea prezentau un adevarat impediment in ceea ce priveste functionarea pe termen lung, care de altfel e direct responsabila de prospetimea alimentelor depozitate.

Astfel, sistemul No Frost pe care l-au elaborat si implementat cu succes specialistii de la Liebherr reuseste sa mentina o temperatura perfecta in interior, indepartand si umiditatea in acelasi timp, iar ceea ce rezulta este un congelator care nu ingheata dar este deosebit de eficient.

Rapiditate in refrigerare

Se intampla deseori sa scoatem anumite produse alimentare din congelator si mai apoi sa trebuiasca sa asteptam pana ce acestea refrigereaza, insa timpul in care se poate realiza acest aspect e relativ scurt cu ajutorul tehnologiei Super Frost existenta in cadrul acestor congelatoare.

Pe scurt tot acest lucru se defineste in eficienta si performanta ridicata.

Utilizare, deschidere usa si protectie

Un alt aspect important e cel referitor la modul in care este utilizat acest congelator, mai exact la usurinta in care este folosit. Altfel spus, un congelator Liebherr prezinta un maner SlimLine, ce va facilita deschiderea cu usurinta a usii.

Acum probabil te gandesti ca acest lucru va insemna un dezavantaj daca ai un copil, nu-i asa? Ei bine, nu e chiar asa. Afla ca il poti bloca cu ajutorul sistemului de control MagicEye, care previne de altfel si oprirea din greseala.

Asadar, imi ofera acest plus de siguranta chiar si atunci cand e in preajma un copil.

Pot aranja mancarea oricum imi doresc

E o certitudine ca nu toate produsele alimentare arata la fel. Unele sunt mai mari, altele mai mici, astfel ca de multe ori te lovesti de problema pozitionarii acestora pe rafturi. Ba nu incap, ba sunt foarte greu de scos si alte situatii asemanatoare.

Afla ca am gasit rezolvarea si la acest aspect, congelatorul Liebherr avand inclus sertare detasabile, de dimensiuni mari. Totodata, acestea sunt puternic etanseizate, iar temperatura este pastrata in mod corespunzator, ceea ce aduce si un plus la capitolul economie de curent consumat.

Pretul atractiv

In functie de volumul pe care ti-l doresti trebuie sa stii ca variaza si preturile acestor congelatoare. Eu, de exemplu, am cumparat un congelator de 224l, pe care am dat aproximativ 2500 de lei. Preturile pot fi mult mai mici sau ceva mai mari, in functie de nevoie, insa cu adevarat acestea sunt investitii rentabile.

De altfel, poti descoperi mai multe oferte atractive pe magazinul demax.ro – loc specializat pe comercializarea unor astfel de produse.

0 Shares
You May Also Like