Gesturi care transmit erotism

0 Shares
0
0
0

Gesturi care transmit erotism
Angelsoflove.ro videochat ne prezinta mai multe gesturi tipic feminine care transmit erotisim si care sunt utilizate in arta seductiei.

Atunci cand o femeie se lasa pe spate cu mainile deasupra capului puteti sa fiti siguri ca acesta este lucrur pe care il face in mod consitent. In mod normal va vrea sa va transmita ca se simte foarte bine si aici poate sa intervina si o parte care in general este mai putin ori chiar deloc consitenta, aceea de a incerca sa transmita feromoni care un ptential partener.

In momentul in care o femeie se joaca cu parul, il rasuceste sau il ciufuleste e un semn ca vrea sa fie atinsa, chiar isi poate imagina si vuzualiza de multe ori imaginea persoanei de care este interesata jucandu-se cu parul ei. Daca doar in alranjeaza acest lucrru insemna ca tine mult la modul in cr earata.

Daca in timp ce vorbeste se joaca cu colerul, cu lantilosr sau cu margelele si va prieste in cohi puteti lua asta ca pe o invitatie deschisa prin care va cheama mai aproape. Puteti incepe prin a complimenta aceasta bijuterie pentru a va deschide drumul.

Statul picior peste picor este tot un gest de erotism. In momentul in care vrea sa va atraga atentia ea va icerca sa va faca sa ii priviti picioarele si le va expune din mai multe unghiuri si de aceea sta picor peste pciior. Pentru barbati aceatsa pocitie sugereaza ca e pregatita si pentru un alt tip de intalnire.

Umezitul buzelor face parte idn seductie. O femeie poate sa isi umeazeasca buzele cu limba dintr-o varietate de motive. Unul dintre ele este ca buzele sa fie umede si mult mai atragatoare. Este posibl sa faca asta inconstient pentru ca imaginatia lucreaza si pentru ca va include in fantezie. Ori este posibil sa va daruisasca in mod consitent un avertisemnt despre ceea ce va urma.

In cazul in care o femeie este interestaa de cineva poate sa e joace inconstient cu lingurita, cu o omboana sau cu orice altceva in gura. Este de depare unul din cele mai bune semnale pe care le puteti primi. Daca atisuprins ca se aranjeaza cat tim sunteti la baie ori la bar puteti sa fiti siguri ca inceaca sa va capteze atentia si ca ii pasa cel putin cat sa incerce sa arate asta.

Femeile stiu si ca barbatii le adora in momentul in care se atinf sigure si de aceea vor intarzia cu mainel pe unele zone ale corpului. Oricum aceasta este de fiecare data i invitatie de apropiere.

In cazul in care intalnirea la care participati nu merge pe drumul bun din orice motiv, poate sa fie vorba si deaor pentru simplu fapt cea persoana cu care vrorbiiti se utia des la cea, este cazul sa mergeti mai departe. In cazul in care in localul respectiv o alta femeie va priveste si o observati ca se joaca cu parul cu mana stanga aratatnd clar unul dintre degete este posbil sa vrea sa va arate un inel sau lipsa acestuia.

0 Shares
You May Also Like