Detalii despre incarcatorul auto si retea pentru iPhone 4 si iPhone 4s

Detalii despre incarcatorul auto si retea pentru iPhone 4 si iPhone 4s

0 Shares
0
0
0

Detalii despre incarcatorul auto si retea pentru iPhone 4 si iPhone 4s
Una dintre cele mai serioase probleme pe care le are orice smartphone in prezent este cea legata de autonomia bateriei, pentru ca este foarte folosit si se descarca mult mai rapid.

De aceea, producatorii s-au gandit sa produca un incarcator auto si retea, care se clasifica una dintre piese iPhone de care au mare nevoie cei care folosesc iPhone-ul in masina sau in oricare alte locatii.

Incarcatorul auto si retea este ambalat intr-o cutie, care contine cablul de date USB si cele doua incarcatoare, cel de retea de 220V si cel auto 12V-24V. Detaliile tehnice despre acest incarcator sunt: incarcarea USB este o incarcare foarte rapida, cu un input de AC100-240V 50-60Hz, si un output de DS 5V/1000 mAh, respectiv pentru incarcatorul USB de masina DC 10-30V, si un output de DC 5V/1000 mAh. Nu va indoiti de aceste date tehnice, pentru ca amperajul este real.

Din ce in ce mai multi posesori de iPhone-uri le folosesc in mare parte din timp in masina personala, deci ar trebui sa profite de posibilitatea de a incarca smartphone-ul in timp ce conduc masina, prin urmare, vor fi foarte incantati ca exista un incarcator auto si atunci cand iPhone-ul lor s-a descarcat sau s-a apropiat de descarcare il pot incarca cu ajutorul acestui acestui incarcator special proiectat pentru a incarca la un amperaj corespunzator intr-un timp relativ mic.

Acest pachet contine si un incarcator de priza, cel care este absolut necesar pentru a va incarca acasa sau la birou, acolo unde aveti prize, iPhone-ul dumneavoastra.

Pretul acestei piese pentru iPhone este un pret foarte mic in comparatie cu preturile altor piese, si puteti sa cautati pe diverse site-uri cele mai mici preturi, daca va doriti cel mai mic pret posibil, desi investitia merita, pentru ca obtineti autonomie pentru iPhone, si il puteti utiliza oricand in masina sau la birou.

Desigur, daca sunteti sofer, este mai dificil sau chiar interzis sa folositi iPhone-ul in timpul condusului, dar nimeni nu va interzice sa il incarcati. Apoi cei care va insotesc la drum pot detine iPhone-uri, care se descarca, asa ca o astfel de piesa, adica incarcatorul auto trebuie achizitionat imediat ce ati cumparat iPhone-ul, daca aveti o masina, este una dintre piesele de baza care nu trebuie sa lipseasca.

Pentru ca pachetul contine si un incarcator de priza sau de retea este cu atat mai important sa il cumparati pentru ca este extrem de util, obligatoriu pentru functionalitatea cat mai indelungata a iPhone-ului dumneavoastra.

Veti observa singuri ca este extrem de util sa aveti acest incarcator auto, mai ales, pentru ca nu aveti cum sa incarcati in masina iPhone-ul, si va este necesar, iar acest lucru este garantat prin incarcatorul auto care va oferi autonomia pe care o doriti si functionalitatea gadgetului dumneavoastra, chiar si cand sunteti in miscare, si nu aveti clasica priza la care se poate incarca dispozitivul, insa aveti alta posibilitate creata de producatori, la care si masina dumneavoastra participa.

0 Shares
You May Also Like