Cateva pareri despre iPhone 5S

Cateva pareri despre iPhone 5S

0 Shares
0
0
0

Cateva pareri despre iPhone 5S
Dupa standardele din ziua de astazi, iPhone 5S este un telefon antic. Acest smartphone a fost lansat in 2013 si in momentul de fata este cu 2 generatii mai vechi decat noile flagship-uri ale celor de la Apple. Cauti service iPhone Bucuresti? Intra pe ServiceGsm.ro.

Asta inseamna ca fiind comparat cu smartphone-urile mai moderne, iPhone 5S nu mai este un smartphone high end.Totusi, pretul acestui device a scazut foarte mult in ultima vreme, unii operatorii alegand sa-l puna in vanzare chiar si fara abonament.

De asemenea, chiar si in Apple Store, compania Apple a decis sa reduca semnificativ preturile acestor device-uri, ele putand fi gasite in momentul de fata la pretul de 459 de lire (pentru modelul de 16 gb), cu 80 de lire mai ieftin decat un iPhone 6.

Acest pret, combinat cu ecranul mai mic de 4.7 inch, fac din iPhone 5s o alegere potrivita pentru cei care nu apreciaza phablet-uri de dimensiuni mari (cu ecrane de peste 5 inch).

Ce ne-a surprins cel mai mult la iPhone 5s, este faptul ca in momentul folosirii, nu am simtit lipsa unui device cu ecran mai mare, pentru ca este mult mai usor de folosit si de manipulat cu o singura mana. Exceptia ar fi smartphone-ul LG G3, care in ciuda dimensiunilor de phablet, este conceput foarte ergonomic si poate fi butonat foarte usor. Din punct de vedere al performantelor, nu sunt multe de spus despre iPhone 5s.

Telefonul se misca admirabil si este foarte fiabil, in toate circumstantele. Nu am experimentat nici un fel de problema cu el, in afara de faptul ca Google Maps obisnuieste sa se mai blocheze din cand in cand pe acest device, dar o face si pe altele, cu mult mai scumpe. iOS de la Apple are si el limitarile lui, nu il poti personaliza asa cum o poti face pe un telefon Android, dar functioneaza bine si este foarte rapid.

Nu ne-am intalnit cu lag-ul ocazional pe care il putem observa deseori pe Android, mai ales daca smartphone-ul nu are suficienta memorie RAM. iOS 7 care este instalat pe iPhone 5s, este un sistem de operare extrem de simplu si are foarte putine bug-uri.

Meniul multi-tasking din Control Centre de exemplu, este excelent, chiar daca ii lipseste un buton de quick-acces, care sa ofere un acces rapid la setarile retelelor wi-fi de exemplu. Noul iOS 8 este si mai bun din acest punct de vedere, iar iPhone 5s functioneaza excelent si cu acest sistem de operare.

Ceea ce face din iOS un sistem de operare aproape perfect, este platforma Apple App Store. Daca esti gamer si vrei sa joci ultimele titluri aparute pe telefon, aceasta platforma ti le ofera, iar instalarea se face foarte usor. In afara de jocuri, toate aplicatiile ce pot fi gasite in Apple App Store sunt de o calitate foarte buna si merg pe majoritatea device-urilor de la Apple, fara lag sau alte probleme.

Nu acelasi lucru il putem spune si despre aplicatiile din Google Play (pentru Android), unele dintre acestea avand cerinte foarte mari si daca nu ai un flagship cu Android, aceste aplicatii nu vor functiona cum trebuie.

0 Shares
You May Also Like