Curiozitatile oamenilor despre criolipoliza

Curiozitatile oamenilor despre criolipoliza

0 Shares
0
0
0

Curiozitatile oamenilor despre criolipolizaAtat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor care nu sunt multumiti de aspectul lor fizic, un aparat criolipoliza poate reprezenta cea mai buna solutie pentru remodelarea corporala.

Inainte de a opta insa pentru un asemenea tratament, cu siguranta oamenii isi doresc sa afle cat mai multe detalii despre acest tratament revolutionar pentru remodelarea corpului.

Unele persoane se intreaba cum se desfasoara operatiunea in sine. Ei bine tratamentul se efectueaza cu ajutorul unui aparat criolipoliza care are in componenta sa un dispozitiv in care este inclus softul special. Aparatul mai este dotat si cu o sonda care se aseamana foarte mult cu sondele ecografice, insa care aspira pielea si stratul de grasime de sub ea, asemenea unui vacuum.

Cu ajutorul unui aparat de criolipoliza se trateaza fiecare zona cu tesut gras in parte. Sonda din dotarea aparatulu localizeaza depunerile de tesut gras si le aduce treptat la o temperatura foarte scazuta, de -3 grade Celsius.

Cei care au inventat aceasta procedura, au observat ca, in momentul in care este expus unor temperaturi joase, stratul adipos se inflameaza si se desprinde de toate celelalte tesuturi.

Este necesara o expunere la frig pentru o perioada de timp cuprinsa de la 5 minute si pana la 20 de minute pentru ca celulele grase sa aiba timpul necesar pentru a se putea dezintegra. In timp, mai exact intr-un interval cuprins intre 6 – 8 saptamani, ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice.

Alte persoane care si-ar dori sa aiba corpul perfect si care se gandesc sa opteze pentru un asemenea tratament, se intreaba daca tratamentul este dureros, si cat timp dureaza.

Ei bine, un asemenea tratament nu este dureros in nici un fel, asa ca pacientii chiar nu au nici un motiv pentru care sa fie ingrijorati. Plus de asta, nu doar ca pacientii nu simt durere, insa acestia nu vor avea nici vanatai, traume interne sau cicatrici, si nici nu vor simti senzatia neplacuta de frig.

Asadar, tratamentul nu este daunator in nici un fel pentru sanatate, nu este dureros, nu necesita anestezie, insa in schimb ajuta corpul sa arate perfect.

Exista persoane care si-ar dori sa urmeze un asemenea tratament, insa mai intai de toate si-ar dori sa stie care sunt restrictiile privind un asemenea tratament. Ei bine, oamenii acestia pot sa fie linistiti pentru ca nu vor avea nici un fel de restrictii, si nici macar nu vor avea nevoie de recuperare dupa finalizarea unei sedinte de tratament.

Persoanele care au aspiratii mari, cu siguranta se intreaba si cu ce alte metode de slabit se poate combina un asemenea tratament. Ei bine, un asemenea tratament nu este necesar sa fie combinat cu nici un alt procedeu de slabit, pentru ca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos ajung pentru obtinerea unui corp perfect.

Asadar, atat femeile cat si barbatii care isi doresc o remodelare corporala de vis, pot opta in orice moment pentru un tratament cu ajutorul aparatului de criolipoliza, tratament care are doar avantaje majore, in timp ce dezavantajele lipsesc cu desavarsire.

0 Shares
You May Also Like