Cum sa prelungesti viata rezistentei

0 Shares
0
0
0

Un utilizator nou in lumea vapingului poate deveni usor confuz, lucru ce se poate datora multelor elemente si cunostinte pe care trebuie sa le aiba atunci cand isi procura primul kit. Pe internet exista multe informatii care va pot ajuta sa alegeti tigarea perfecta, dar si sa va realizati singur lichidul conform dorintelor dumneavoastra. Fiecare persoana doreste o anumita concentratie de aroma sau nicotina in acest fel veti putea experimenta pentru a crea mixul perfect.

Alaturi de lichid, rezistentele sunt singurele consumabile de care trebuie sa va faceti griji. Este normal ca acestea sa se arda si sa se schimbe odata cu trecerea timpului, insa uneori acest lucru se poate intampla mai devreme decat va asteptati. Sunt cateva lucruri pe care puteti sa le faceti pentru a prelungi viata rezistentei, putand in acest fel sa va bucurati de un gust excelent, dar si de costuri mai mici.

Amorsarea corecta a rezistentei

Indiferent cat de mult ati dori sa protejati aceasta piesa, la un moment dat va trebui inlocuita. Este recomandat inainte sa o montati sa turnati cateva picaturi in interior pentru a o ajuta sa absoarba mai eficient lichidul. Dupa montaj lasati-o aproximativ 5 – 10 minute pentru ca materialul absorbant sa fie complet imbibat. Este recomandat mai ales in cazul vape pen-urilor sa fie depozitate vertical pentru a nu le infunda atunci cand nu sunt folosite.

Sfaturi atunci cand vapati

  • Inchideti aparatul cand nu il folositi – daca modelul detinut are un buton pentru activare si dezactivare, veti putea opri tigarea in momentele de repaus, putand salva in acest fel bateria sau sa nu o porniti accidental atunci cand se afla in buzunar.
  • Faceti pauze intre inhalari – de regula rezistentele se pot arde daca vaparea se realizeaza mai des de 10-15 secunde intre inhalari. Este bine sa faceti pauze pentru a permite piesei sa se rehidrateze cu lichid.
  • Puterea atomizorului – daca acesta se poate regla atunci veti putea selecta puterea de care aveti nevoie. Daca voltajul este prea mare aceasta se va arde mult mai rapid, fiind necesar sa o inlocuiti cu una noua.
  • Nu lasati sa se termine tot lichidul – rezervorul este insemnat cu nivele pentru minim si maximul de lichid. Nu lasati niciodata sa scada prea mult, deoarece puteti compromite rezistenta.

Tigarile electronice, fie ele de unica folosita sau reincarcabile sunt un mod mult mai sanatos de a fuma decat cele pe combustie. Cele traditionale au in componenta mii de substante toxice care va pot dauna sanatatii, dar si a celor din jur. Cu ajutorul unui astfel de device electronic va veti putea bucura in continuare de fumat intr-un mod mai economic si sa va simtiti mult mai bine.

0 Shares
You May Also Like