Formele unghiilor: care sunt acestea si cum sa o alegi pe cea mai buna?

Formele unghiilor: care sunt acestea si cum sa o alegi pe cea mai buna?

0 Shares
0
0
0

Formele unghiilor: care sunt acestea si cum sa o alegi pe cea mai buna?Alegerea formei unghiei este intotdeauna un moment important in pregatirea extensiilor de unghii cu gel: cunoasterea diferitelor forme de unghii disponibile si celor mai noi forme de unghii din industria unghiilor, invatarea in a le recunoaste si a le crea… toate acestea sunt elemente esentiale pentru a obtine mereu cele mai frumoase si de durata manichiuri!

De aceea am decis sa dedicam o noua analiza aprofundata articolului nostru pe aceasta tema, oferindu-ti o descriere clara a celor mai populare si moderne forme de unghii, precum si cateva sfaturi utile care sa te ghideze in alegerea ta!

Unghii patrate

Sa incepem cu una dintre cele mai populare forme: aceasta forma clasica de unghii, de fapt, este aleasa de multe femei si iti permite sa i la dispozitie o suprafata mare de unghii pe care sa creezi Nail Art sau sa creezi un French!

Datorita aspectului estetic al acestei forme, sfatul nostru este sa o alegi atunci cand mana noastra sau cea a clientului este suficient de conica si subtire, pentru a evita un finisaj vizual nu foarte zvelt.

Pentru realizarea unghiilor patrate vom oferi forma cu ajutorul unei pile drepte care lucreaza mai intai pe lungimea unghiilor si apoi pe sinele acestora (adica laturile paralele); in acest fel vom putea obtine unghiuri bine definite, tipice Square Nails!

Unghii ovale

Iata o forma speciala de unghii potrivita pentru cei care doresc sa obtina un finisaj mai delicat si mai natural si sa dea mainilor lor un aspect conic.

Pentru a obtine unghii ovale perfecte vom folosi o pila dreapta cu care lucreaza pe lungime si pe sinele de Unghie: faza de pilire in acest caz va avea ca obiectiv “netezirea” celor doua colturi ale unghiei pana cand obtinem o forma ovala perfecta, adica nici prea ascutita, nici prea rotunda!

Sfatul nostru, in acest caz, este sa optezi pentru forma ovala doar in prezenta unei marje libere suficient de lunga pentru a crea un oval, fara a risca sa obtii o alta forma – asemanatoare dar de fapt diferita – adica cea rotunda.

Unghii rotunde sau rotunjite

Aici ajungem la o alta forma foarte solicitata de femeile de toate varstele: Round Nails, perfecte pentru cei care doresc maini si unghii bine ingrijite, chiar daca nu au o anumita lungime de pornire.

Unghiile rotunde sunt alegerea preferata pentru cei care doresc sa opteze pentru un finisaj sobru, natural si mai putin stralucitor. In acest caz, in faza de pilire va trebui sa fim atenti cand lucram pe sine: de fapt, forma acestora nu va mai fi dreapta ci va tinde spre interior, tocmai pentru a obtine o forma perfect rotunjita!

Unghii in forma de migdale

Forma unghiei de migdale ne permite sa oferim mainilor noastre o nota inconfundabila de eleganta si feminitate!

Aceasta forma speciala de unghii este perfecta pentru cei care au deja o forma mai lunga a unghiilor sau sunt pe cale sa foloseasca Gelaxyo gel pentru constructie unghii. De fapt, este o forma conica, blanda, cu aspect vizual asemanator unui oval alungit… ca o migdala, de fapt!

Tot in acest caz, deci, va fi esential sa se acorde atentie fazei de pilire a sinelor de unghii, lucrand astfel incat acestea sa aiba tendinta de a se apropia de coltul liber dar fara a obtine un finisaj excesiv ascutit si marcat, ci rotunjind moale si usor coltul liber.

0 Shares
You May Also Like