Ce tipuri de reparatii se pot efectua asupra unui telefon Samsung?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile inteligente au ajuns sa ne creeze dependenta, astfel ca este lesne de inteles motivul pentru care fiecare utilizator isi doreste sa isi permita sa isi cumpere un telefon de la unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata.

Cel mai renumit producator de pe piata, este fara doar si poate Samsung, care spre deosebide de Apple de exemplu, comercializeaza atat telefoane foarte performante (Samsung Galaxy S7, Galaxy S8, etc), dar si telefoane la preturi atractive si performante bine (Galaxy J5, Galaxy A5 etc).

Ei bine, atunci cand iti cumperi un smartphone de la acest producator, mai ales daca iti alegi un model de top precum Galaxy S7, sau Galaxy S8, va trebui sa te preocupe foarte mult intretinerea sa, pentru ca daca in caz contrar, daca vei ajunge sa suporti costurile unei reparatii Samsung, cu siguranta nu vei fi incantate de cat vei avea de plata.

Pentru asta, va trebui ca in momentul in care pleci la cumparaturi, pentru achizitionarea dispozitivului, lista ta de cumparaturi sa cuprinda si anumite accesorii pentru telefonul tau Samsung, iar aici ne referim la accesoriile de protectie.

Daca vei trece cu vederea acest sfat, cel mai probabil vei ajunge sa regreti, pentru ca nu se stie niciodata cand din cauza unei mici neatentii telefonul tau va face cunostinta cu gresia sau cu parchetul ori cu asfaltul, iar display-ul fiind foarte sensibil se va sparge.

Nici nu cred ca ai vrea sa stii cat ar costa o inlocuire display pentru un model de top de la Samsung, asa ca mai bine ai face sa cumperi accesoriile de protectie.

Tot la service vei putea sa ajungi cu telefonul si in cazul in care butonul hone de exemplu, sau butoanele de volum, ori butonul de pornire – oprire nu mai functioneaza, sau nu raspund la comenzi in timp util.

In aceste cazuri, mai mult ca sigur se va impune o inlocuire a acestor butoane, insa o asemenea reparatie nu va fi una foarte scumpa.

Vei putea sa ajungi in service cu telefonul si in cazul in care acesta a fost protejat intr-un mod exemplar, insa datorita uzurii si suprasolicitarii, touchscreen-ul nu mai functioneaza, sau raspunde cu o mare intarziere la comenzi.

In aceasta situatie, mai mult ca sigur se va impune o reparatie ce consta intr-o inlocuire touchscreen, iar reparatia nu va dura foarte mult timp. Daca expertii sunt liberi, iti pot repara pe loc telefonul.

Toate aceste tipuri de reparatii pe care le-am amintit pana acum, si care pot fi efectuate asupra unui smartphone de la Samsung, fac parte din clasa de reparatii hardware.

Estista insa si o alta categorie de reparatii pentru telefoanele Samsung, care cuprinde interventiile software, iar aici putem aminti atat reinstalarea sistemului de operare, cat si decodarea telefonului, daca acesta este blocat intr-o anumita retea.

Asadar, dupa cum se poate observa, asupra unui smartphone de la Samsung, se pot efectua atat reparatii hardware, cat si reparatii software, la fel ca si in cazul oricarui alt smartphone.

0 Shares
You May Also Like