Ce rol are plasa de umbrire?

Ce rol are plasa de umbrire?

0 Shares
0
0
0

Ce rol are plasa de umbrire?Oamenii care au ca principala ocupatie agricultura, cu siguranta sunt constienti de faptul ca trebuie sa isi protejeze culturile cu o plasa umbrire.

Plasa de umbrire este folosita cu scopul de a micsora considerabil cantitatea de raze solare care patrund in solar pe timpul zilei, ceea ce duce la scaderea temperaturii in interiorul solarului, gradul de umbrire putand varia intre 25 – 40%.

In ciuda faptului ca asigura umbrirea zonei, prin textura sa poroasa, plasa de umbrire permite circulatia aerului. Ba chiar mai mult decat atat, plasa protejeaza zona umbrita de pasari sau insecte, precum si de factori de mediu ca roua, inghetul sau praful. Plasa este extrem de rezistenta la rupere si intrebuintare pe termen lung.

Plasa verde pentru umbrire care se poate utiliza atat pentru gard sau constructii, poate fi utilizata de-asemenea pentru a proteja culturile de legume din sere si solarii.

De precizat este faptul ca o astfel de plasa de umbrire asigura umbra impotriva razelor solare puternice si ofera o foarte buna protectie impotriva vantului. Plasa verde sau plasa pentru umbrire poate fi utilizata de-asemenea pe post de paravan pentru garduri, chioscuri, parcari, balcoane, terase, gradini, curti etc.

O plasa de umbrire de cea mai buna calitate este tesuta, si este fabricata din HDPE (polietilena de inalta densitate), stabilizata UV, nu este afectata de produsele chimice, ofera un grad de umbrire mare si este foarte dificil de destramat.

Avand o durata de viata lunga, fiind confectionata din polimeri de cea mai buna calitate si care incorporeaza un procent ridicat de stabilizare UV, mentionam faptul ca plasa de umbrire ofera o protectie eficienta impotriva soarelui pe o durata de mai multi ani.

Specificatii:

  • Grad umbrire de 65%
  • Grosime: 70gr/mp
  • Culoarea: verde
  • Durata de viata: 2 – 3 ani.

Avantaje

  • asigura umbra impotriva razelor solare foarte fierbinti si ofera protectie impotriva vantului;
  • stabilizata UV, neafectata de produsele chimice;
  • durata de viata lunga.

Intrebuintare

Acest produs se poate folosi in primul rand pentru a proteja culturile din sere si solarii, dar se mai poate folosi si in alte scopuri, cum ar fi de exemplu pentru a acoperi cladirile sau pentru a delimita un spatiu, fara sa fie nevoie de ziduri.

Intretinere

Datorita faptului ca este un produs de calitate, acesta nu va avea nevoie de intretinere speciala.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca persoanele care se ocupa de agricultura, trebuie neaparat sa isi indrepte atentia spre o plasa de umbrire, daca nu isi doresc ca pe cand sa isi adune recoltele, sa observe ca majoritatea legumelor au fost afectate de puternicele raze solare.

Din fericire, exista diferite magazine online in clipa de fata, care le ofera oamenilor posibilitatea de cumpara astfel de plase pentru umbrirea serelor si a solariilor, iar www.folie-solar.ro este un astfel de magazin.

Cei care aleg sa cumpere astfel de folii pentru a-si proteja culturile, mai tarziu vor ajunge sa se felicite pentru alegerea facuta, pentru ca vor observa cum culturile lor au scapat neafectate de razele fierbinti ale soarelui.

0 Shares
You May Also Like