Cum poate fi conturata o tinuta pentru o petrecere cocktail de iarna?

Cum poate fi conturata o tinuta pentru o petrecere cocktail de iarna?

0 Shares
0
0
0

Cum poate fi conturata o tinuta pentru o petrecere cocktail de iarna?Chiar si in timpul iernii au loc petreceri de tip cocktail, in oras, alaturi de cei dragi, fapt pentru care nu ar trebui sa neglijezi modul in care arata tinuta ta.

In cazul in care doresti sa iesi mult mai usor in evidenta si chiar sa arati minunat in pozele pentru Social Media, tot ceea ce trebuie sa faci este sa acorzi atentie pieselor pe care le alegi, in asa masura incat aspectul per total al outfitului tau sa fie unul extrem de placut. Asadar, este recomandat sa investesti in piese precum:

  1. Pulovere

Puloverele sunt intotdeauna articolele esentiale pentru timpul iernii, datorita faptului  ca acestea sunt extrem de calduroase si totodata prezinta si un aspect unic si interesant. Asadar este important de stiut faptul ca investita intr-un pulover dama roz va face intotdeauna diferenta, mai ales atunci cand se doreste sa se contureze un look de iarna inedit.

Tot ceea ce trebuie facut este ca puloverul sa fie folosit impreuna cu diferite articole preferate, datorita faptului ca produsul este unul versatil si va putea fi folosit pentru conturarea diferitelor stiluri. In acest mod, puloverul reprezinta una dintre cele mai indragite piese.

  1. Pantalonii din materiale groase

Jeansii nu sunt intotdeauna o solutie optima pentru petrecerile cocktail, fapt pentru care este intotdeauna indicat ca in cazul acestor evenimente sa se opteze pentru o varianta mult mai eleganta si interesanta, iar de cele mai multe ori, aceasta este reprezentata inclusiv de pantalonii realizati din materiale groase.

Aceste produse se gasesc pe piata intr-o gama larga si extrem de variata, fapt pentru care sunt ideale pentru oricine doreste sa obtina un look fresh, dar inedit, pentru iarna. Asadar, pantalonii pot fi combinati inclusiv cu puloverele pufoase, dar si cu malete si vestute realizate din materiale organice.

  1. Fularele si salurile

In special in timpul sezonului rece fularele si salurile sunt extrem de folosite, pentru evitarea disconfortului termic. In cazul in care se doreste sa se obtina un look fresh, dar inedit, atunci aceste produse sunt intotdeauna o solutie optima, deoarece reprezinta accesorii unice, dar extrem de versatile, fapt pentru care pot fi utilizate pentru mai multe look-uri.

De cele mai multe ori sunt folosite astfel de produse, insa in forma supradimensionata, pentru un impact vizual marit. In acest mod, tinuta va putea iesi intotdeauna in evidenta.

  1. Palariile si caciulie

Aceste produse nu ar trebui sa lipseasca din garderoba personala, datorita faptului ca prezinta un aspect unic, dar interesant, fiind ideale pentru oricine doreste sa obtina un look inedit. Atat palariile si caciulitele pot fi folosite pentru tinutele de iarna, datorita faptului ca sunt piese care vor completa in totalitate tinuta, fara a fi nevoie de o accesorizare extra,

In acest mod, oricine se va putea bucura de un outfit unicat, care sa iasa in evidenta, mai ales cand vine vorba de petrecerile cocktail.

Mai mult de atat, ambele produse s-au dovedit a fi extrem de apreciate in special de catre tinerii care jongleaza cu stilurile de la o zi la alta.

0 Shares
You May Also Like