Ce avantaje ofera manichiura cu gel?

0 Shares
0
0
0

Unghiile cu gel de unghii UV, 3 in 1 autonivelant, IBD Builder Gel Pink sunt la moda de cativa ani. Dar de fiecare data va puneti aceeasi intrebare. Unghiile cu gel vor durea? Aplicat doar o data sau de cateva ori poate ca nu, dar ce se intampla pe termen lung? Sa incercam sa clarificam, avand in vedere avantajele unghiilor frumoase.

Avantajele designului de unghii cu gel

In primul rand este faptul ca o manichiura cu unghii cu gel te ajuta sa economisesti mult timp. In afara de cele 50 de minute la cosmeticiana pentru prima aplicare, nu trebuie sa va puneti oja si sa o lasati sa se usuce la fiecare trei zile. Poti alege o culoare de trecere, cum ar fi unghiile cu gel rosu, pentru a arata bine la orice ocazie.

Si tot ce trebuie sa faci este sa te intorci la manichiurista la fiecare 2-3 saptamani pentru a rezolva problema de regenerare. Al doilea avantaj: 100% frumusete garantata. Inutil sa mai spunem ca unghiile cu gel sunt foarte frumoase si fara cusur.

Avantajele de a iti face unghiile

Unghiile cu gel sunt potrivite daca aveti unghii fragile, crapate si descuamate. Sau daca vrei o manichiura impecabila, dar ai o unghie rupta. In acest caz, simpla aplicare a gelului sau a lacului de unghii semipermanent pe unghia naturala nu este suficienta.

Reconstructia unghiilor: pe care dintre ele sa le alegeti?

Designul unghiilor se poate face cu un varf sau cu un fisier. Varful este o simpla unghie falsa care se aplica pe toata lungimea. Este foarte populara in culisele prezentarilor de moda pentru unghii elaborate. Cu ajutorul sablonului, se construieste doar o parte a unghiei si este util pentru a corecta imperfectiunile.

Reconstructie sau lac de unghii permanent?

Ambele dureaza mai mult decat oja normala si se fixeaza pe unghii cu ajutorul unei lampi UV. Cu toate acestea, oja semipermanenta este mai blanda: efectul si grosimea sunt foarte asemanatoare cu cele ale ojei clasice si dureaza aproximativ doua saptamani. Reconstructia cu gel, alcatuita din substante acrilice, dureaza o luna si, de multe ori, este nevoie doar de retusuri pentru a re-creste.

Forma unghiei

Versiunea 3.0 a reconstructiei este forma de migdala sau stiletto a unghiilor, asa cum ne invata vedetele care afiseaza manichiuri bijuterie, un must-have pentru ca in sezonul festiv sa indraznesti cu straluciri stralucitoare si cristale Swarovski. De Craciun se poate!

Unghii cu gel: cand sa alegeti acest tip de arta de unghii

Pentru a spune adio muscaturilor din unghii sau atunci cand unghiile tale au o forma nu tocmai frumoasa. O manichiura cu gel va permite sa lucrati asupra structurii unghiei si sa asigurati o culoare de lunga durata.

Unghiile cu gel si reconstructia unghiilor: alungire sau acoperire?

Manichiura cu gel permite reconstructia unghiilor prin alungirea lor (in acest caz este necesar un varf care se aplica pe unghia originala) si acoperirea simpla a unghiei cu gel, fara a se lucra asupra lungimii. Rezultatul se schimba, dar nu si durata.

Manichiura cu gel: rutina de frumusete

Odata creat nail art-ul, este importanta si gestionarea acestuia: pe unghii, chiar si atunci cand sunt reconstruite, trebuie aplicat un ulei specific pentru cuticule si o crema de maini hidratanta, eventual de lasat sa actioneze peste noapte.

0 Shares
You May Also Like