Cum poti alege o pereche de casti care sunt perfecte pentru tine?

Cum poti alege o pereche de casti care sunt perfecte pentru tine?

0 Shares
0
0
0

Cum poti alege o pereche de casti care sunt perfecte pentru tine?Castile vin in multe forme si dimensiuni, de la mici si portabile, la uriase si stangace. Dar cei mai multi oameni de astazi, probabil, detin doar setul de casti care vine cu telefoanele lor mobile. Acestea pot fi bune pentru un timp, dar acestea sunt, de obicei, numai bune la efectuarea de apeluri hands-free pe telefon.

Calitatea sunetului nu este adesea punctul sau forte. Probabil ca nu sunt grozave de utilizat la birou sau in timpul jocurilor de noroc, asa ca probabil ar trebui sa luati in considerare cumpararea a ceva mai bun.

Atat de multe optiuni

Pentru un cumparator de casti pentru prima data, optiunile pot fi descurajante. Daca aveti nevoie doar de casti pentru un anumit scop, alegerea este destul de simpla. Cu un buget nelimitat, puteti achizitiona chiar si un set specializat pentru fiecare scop diferit.

Dar, din moment ce majoritatea oamenilor nu isi permit acest lux, au mai mult sens sa cumpere ceva destul de versatil, care functioneaza cel mai bine in scopul in care il utilizati cel mai mult.

Poate fi nevoie de multe pagini de scris pentru a explica toate specificatiile diferite pe care le pot avea castile. Pentru a mentine acest ghid simplu, ne vom concentra pe cele mai bune tipuri de casti pentru unele utilizari populare.

Muzica cand esti plecat

Multi oameni le place sa asculte muzica in autobuz sau tren pentru a lucra, de obicei pe telefoanele lor. Aici aveti doua optiuni de upgrade, un set mai bun de casti in-ear sau un set de casti inchise. Modelele in-ear au avantajul suplimentar de a fi foarte portabile si vin adesea cu o geanta de transport.

Transportul public poate fi un mediu zgomotos, asa ca probabil veti dori sa cresti volumul pentru a ineca alte zgomote. Indiferent de optiunea pe care o alegeti, este foarte important sa nu se verse niciun sunet. Daca alte persoane va pot asculta muzica, cu siguranta veti primi priviri ciudate.

Castile care anuleaza zgomotul pot fi o optiune excelenta aici. O alta caracteristica utila este un microfon incorporat, astfel incat sa il puteti utiliza in continuare pentru apeluri hands-free.

Ascultarea muzicii acasa

Daca doriti doar sa utilizati castile pentru a asculta muzica acasa intr-un mediu linistit, castile cu spatele deschis sunt pentru dvs. Au un sunet foarte transparent, aerisit si natural. Cele mai bune modele de audiofili sunt, de asemenea, foarte scumpe si vor necesita un amplificator pentru casti. Alege de asemenea o boxa portabila Bose Sounlink Color 2 daca vrei sa asculti sunetele corect.

Jocuri

Castile pentru jocuri sunt o rasa complet diferita. Ele nu suna intotdeauna grozav pentru muzica dar sunt perfecte pentru jocuri. De asemenea, va ajuta sa determinati locatia exacta a dusmanilor tai. Ei vor avea aproape intotdeauna un microfon boom-ul pentru comunicarea vocala. Unele dintre ele au sunet surround care functioneaza printr-o interfata USB, ceea ce inseamna ca vor functiona numai pe computer.

Munca

Castile de lucru ideale vor avea multe lucruri in comun cu comutarea castilor.

0 Shares
You May Also Like