Care sunt diferentele dintre un iPhone SE si un iPhone 5S?

0 Shares
0
0
0

care-sunt-diferentele-dintre-un-iphone-se-si-un-iphone-5sMuti oameni se intreaba de ce ar fi bine sa achizitionam un iPhone SE? In urma cu foarte putin timp Apple Company a lansat un nou prototip cu o diagonala de 4 inchi si cu scopul de a evolua versiunea anterioara, destul de apreciata, dar si cumparata in anul 2013.

Dupa cum am spus multi se intreaba de ce SE? Noul prototip lansat de Apple vine impreuna cu specificatii de top, dar si cu acelasi design specific Apple care a impresionat foarte mult utilizatorii Apple.

In cele ce urmeaza vom vom prezenta de ce e bine sa cumparati un astfel de prototip si de aria sa larga de functionalitate. Asadar, comparativu cu alte telefoane puteti face reparatii iPhone la absolut orice service.

De ce ati alege un iPhone SE in favoare multor altor smart device-uri? Dimensiunile prototipului este una foarte practica pentru absolut orice utilizator deoarece ofera specificatii avansate dar si un confort garantat si sporit.

In cazul in care va intrebati de ce iPhone 6SE este mult mai bun fata de iPhone 5S si cu v-ar impresiona reinventarea aceasta, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa citit informatiile ce vor urma.

In primul rand display-ul si dimensiunile fac diferenta intre cele doua prototipuri. Trebuie sa va spunem, totusi ca ambele prototipuri smart prezinta un ecran de patru inch LCD. Cu toate acestea, este destul de evident ca afisajul telefonului iPhone SE este bazat aproape in totalitate pe noua generatie IPS LCD.

Aceasta, coparativ cu alte tehnologii ofera ecranului o luminozitate mult mai buna si ofera unghiuri de vizibilitate mult mai mari.

De asemenea, iPhone SE are un dipaly de 4 inchi si vine cu aceeasi rezolutie ca cea a unui iPhone 5S, adica de 1136 x 640. Chiar daca ambele iPhone-uri prezinta aceleasi dimensiuni, greutatea este aproximativ aceeasi. Singura diferenta este ca iPhone SE este mai greu decat iPhone 5 cu aproximativ 1gr.

Camera reprezinta un alt element care face diferenta intre cele doua telefoane. De fapt camera reprezinta elementul care face diferenta intre telefoane, in genetal. Asadar, iPhone SE are o camera de doar 12 MPf/2.2.

Configuratia acestei camere este aproape identica cu cea a unui iPhone 6S. La celalalt pol se afla iPhone 5S care are o camera foto video de doar 8 MP.

Ar trebui sa tineti cont si de modul video al camerei telefonului. iPhone SE ar putea sa inregistreze clipuri video cu o rezolutie full HD 4 k la doar 60 fps si, de asemenea, clipuri video slow motion pana la 240 pfs. Prototipul anterior, iPhone 5S nu poate inregistra clipuri video cu o rezolutie full HD si nici videoclipuri slow motion cu 240 fps.

Noul prototip iPhone de 4 inch poate realiza cu usurinta fotografii panoramice, acestea avand o rezolutie de pana la 63 MP. Aceasta cifra este mult mai mare comparativ cu rezolutia de 28 MP cu care poate realiza o poza un iPhone 5S. De asemenea, iPhone SE prezinta si optiunea Live Phonos, aplicatie pe care nu o putem gasi la un iPhone 5S

0 Shares
You May Also Like