Care sunt avantajele armelor pentru airsoft?

Care sunt avantajele armelor pentru airsoft?

0 Shares
0
0
0

Care sunt avantajele armelor pentru airsoft?Pistoalele Airsoft, care functioneaza pe baza presiunii arcului, isi trag energia din tensiunea arcului. Printre altele, aceste arme airsoft sunt denumite si „arme cu arc”. Proiectilul, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de BB , nu este accelerat de arcul elicoidal in sine, ci de presiunea aerului cand arcul trage inainte.

Pentru jucator trebuie sa fie clar faptul ca trebuie sa reincarce arma inainte de fiecare inceput de joc. Aceasta este una dintre numeroasele diferente principale fata de Airsoft AEG.

Cu pistoalele airsoft acest lucru poate fi realizat prin repetarea glisarii sau cu majoritatea pustilor prin actionarea capatului frontal. Armele nu pot fi semiautomate si cu siguranta nu complet automate. Arcurile sunt, de asemenea, utilizate in pistoalele electrice airsoft.

Pustile airsoft actionate prin arc se afla mai mult in segmentul de preturi mai mici si, prin urmare, pot fi o arma de baza simpla si ieftina. Preturile sunt cuprinse intre 30 si 40 de euro. Aproape nu exista limite in segmentul de pret superior pentru armele electrice airsoft.

Pustile de luneta profesionale airsoft se afla pe segmentul de pret de la 1.200 de euro. Prin urmare, acestea sunt potrivite in special pentru jucatorii pentru care banii nu reprezinta o problema importanta. In plus, se va putea investi si in produse limitate la comanda. Un magazin online airsoft este cel mai bun punct de cumparare a tot ceea ce tine de arme airsoft.

Armele airsoft cu gaz folosesc gazele propulsive pentru a accelera proiectilul. Cu acest mod de functionare, sunt posibile atat masinile semiautomate, cat si cele complet automate. In paintball , bilele sunt actionate cu dioxid de carbon sau aer comprimat. Pe de alta parte, in cazul armelor Airsoft, se foloseste un gaz pe baza de propan. Acest gaz este impartit in gaz verde si gaz rosu, adica de la slab la puternic.

La inceput, in armele airsoft se foloseau doar gaze lichide, motiv pentru care sistemul avea nevoie de doua rezervoare. Un rezervor pentru propulsor si un alt rezervor ca rezervor de expansiune, astfel incat gazul lichid sa fie impiedicat sa patrunda in Airsoft atunci cand focul este tras in sus. O alta problema a fost efectul puternic de racire cauzat de gazul in expansiune, care in cele mai multe cazuri a dus la pierderea functiei unui pistol airsoft sau la etansarea cauciucului si astfel a devenit inutilizabil.

Propulsorul actual a eliminat aceasta slabiciune majora. Utilizarea propulsorilor are un efect pozitiv atunci cand vine vorba de un sentiment autentic. Unele pusti airsoft cu gaz au asa-numitele sisteme de respingere care simuleaza reculul atunci cand se trage. Legea armelor permite numai pusti semi-automate airsoft cu astfel de functii.

Pistoalele electrice Airsoft, cunoscute si sub denumirea de Airsoft AEG, au un motor electric alimentat cu baterii. Acest motor este echipat cu propria cutie de viteze, care tensioneaza un arc elicoidal cu un piston alternativ intr-un asa-numit ciclu cu doua faze.

De indata ce jucatorul apasa pe tragaci, arcul este tensionat in primul pas si eliberat din nou in al doilea pas.

0 Shares
You May Also Like