Alege ceasul potrivit pentru costumul pe care îl vei purta

Alege ceasul potrivit pentru costumul pe care îl vei purta

0 Shares
0
0
0

Alege ceasul potrivit pentru costumul pe care îl vei purtaO ținută formală este întotdeauna completată de diverse accesorii, acesta putând fi acele elemente care pot face diferența dintre o ținută comună și una deosebită. Dintre aceste accesorii face parte și ceasul, un instrument de măsurare a orei și nu numai.

Mai ales în ultima perioadă, ceasul este considerat accesoriu la modă, care te poate ajuta să completezi ținute dintre cele mai elegante. Iată cum îți poți alege ceasul potrivit în funcție de costumul pe care îl vei purta.

Cum trebuie să arate un ceas potrivit pentru un costum?

Deși nu există indicații specifice pentru fiecare model de ceas în parte, există câteva aspecte generale care se recomandă a fi respectate atunci când accesorizezi la ținuta elegantă pe care o ai un ceas deosebit.

În primul rând, un aspect important este reprezentat de dimensiunea pe care o are ceasul. Acesta nu trebuie să fie nici prea mic, astfel încât să fie observat cu greu la mână, dar nici să nu fie prea mare, să iasă în evidență mai mult decât permite încheietura mâinii.

Un alt aspect este oferit de materialul din care este realizată cureaua ceasului, aceasta fiind unul dintre elementele de bază ale unui ceas de calitate. Pentru un ceas elegant, potrivit pentru un costum deosebit, este indicată alegerea unei curele metalice – metale prețioase sau a unei curele realizate din piele naturală, fină și de calitate înaltă.

Cadranul ceasului este, de asemenea, important. Pentru un aspect elegant deosebit este indicată evitarea ceasurilor digitale, iar pentru o asortare perfectă la ținutele elegante pe care le ai este indicată evitarea modelelor de cadrane colorate. Ideale sunt, din mai multe puncte de vedere, cadranele negre sau cele albe, cu acul în contrast desăvârșit, ușor de observat.

Este obligatoriu să porți un ceas de firmă pentru a-l asorta la costumul tău?

Dacă ești o persoană care iubește să fie la modă și care să atragă privirile tuturor, atunci vei ști deja răspunsul la această întrebare. Ai observat probabil că ceasurile originale de firmă sunt, de fapt, cele care au un aspect deosebit și au o calitate desăvârșită, acestea fiind astfel dorite și în cazul în care dorești să ai o ținută elegantă aparte.

Așadar, o ținută impecabilă, elegantă fără doar și poate, este o ținută accesorizată în mod obligatoriu cu un ceas de firmă, realizat din cele mai bune materiale și cu cele mai bune mecanisme de funcționare.

Mai ales atunci când activezi într-un domeniu în care trebuie să aparții lumii elitelor, este obligatorie purtarea unui ceas de firmă. Deși recomandate sunt modelele de ceasuri cu curele din piele, poți alege și modele de ceasuri cu brățară metalică, așa cum este
ceas Orient Multi Year Calendar feu00002bw Original . Aspectul unui astfel de ceas este inedit, ceea ce îl face potrivit și pentru ținute elegante, și pentru ținute casual.

În funcție de costumul pe care îl vei purta, poți alege ceasul care să aibă design-ul, mărimea, forma, culoarea sau cureaua potrivite, fiecare element fiind un aspect esențial în imaginea generală a ceasului ales.

0 Shares
You May Also Like