Cand folosim o pompa cu tocator 750 w?

0 Shares
0
0
0

Apele murdare sunt cele care ne dau cele mai mari batai de cap atunci cand vine vorba de evacuare, deoarece pentru aceasta trebuie sa folosim pompe speciale.

Daca luam cazul particular al apelor pluviale, vom constata ca acestea au o influenta foarte mare asupra mediului in care locuim, deoarece infiltrarea acestora poate conduce catre deteriorari substantiale ale cladirilor. De aceea, pentru cazul lucrarilor de evacuare de acest tip, o pompa cu tocator 750 w poate fi o solutie si vom vedea de ce, in cele ce urmeaza.

Care este circuitul apelor pluviale si cum le putem evacua?

Ploaia reprezinta in definitiv o acumulare de apa, insa in mod normal daca aceasta apa s-ar acumula intr-o incinta curata, lucrurile ar decurge fara probleme. Insa in cele mai multe dintre cazuri, apele pluviale stranse aduc cu ele si alte resturi pe care le gasesc in cale, cum ar fi frunzele sau diverse deseuri care nu au fost depozitate corespunzator.

In acest caz, o pompa normala de evacuare a apei nu ar reusi sa evacueze o cantitate de apa de acest tip, drept pentru care o pompa cu tocator 750 w va putea elimina apa, chiar si cu acest continut de deseuri.

O astfel de pompa va fi dotata cu un tocator, componenta care are proprietatea de a marunti particulele mari, principiul avand la baza de fapt montarea unor cutite care taie practic deseurile care ar putea impiedica evacuarea apei.

De cele mai multe ori aceste pompe sunt realizate din fonta, la nivelul corpului pompei, pentru a asigura rezistenta acestora din punct de vedere mecanic. De asemenea, inoxul este materialul din care sunt realizate componentele interne, pentru a asigura rezistenta la substantele corozive intalnite in apa evacuata.

O alta problema la care trebuie sa raspunda o astfel de pompa cu tocator 750 w o reprezinta namolul, apele pluviale fiind de cele mai multe ori insotite si de aceste depuneri. Namolurile se strang ca urmare a curgerii apei si din pacate ele sunt o cauza importanta a infundarii canalelor de evacuare a apei.

Namolurile pot forma cu usurinta adevarate “dopuri” care nu ar mai permite apei sa treaca prin canalizari, de aceea din ce in ce mai mult astazi pompele folosite pentru evacuare sunt echipate astfel incat sa rezolve si aceasta problema.

O pompa cu tocator 750 w va putea fi folosita atunci cand vine vorba despre ape pluviale, deoarece ea are capacitatea de a lucra sub nivelul apei acumulate, facand parte din gama pompelor submersibile pentru ape murdare. Ea poate rezolva problemele aparute in aceasta directie, si constituie un real ajutor atunci cand nimic nu mai pare a fi util.

Pompele de acest tip pot fi gasite in magazinele specializate precum www.shop-einstal.ro, numarul de modele oferindu-ti posibilitatea de a alege exact ceea ce iti trebuie. De acum apele pluviale, noroioase si cu un continut relativ mare de particule nu mai constituie o problema, deoarece o pompa cu tocator 750 w este exact ceea ce iti trebuie, astfel incat tu sa nu mai ai nicio grija in acest sens.

0 Shares
You May Also Like