Efectele pozitive ale tratamentului cu radiatii infrarosii

Efectele pozitive ale tratamentului cu radiatii infrarosii

0 Shares
0
0
0

Efectele pozitive ale tratamentului cu radiatii infrarosiiUn centru de infrumusetare este fara doar si poate dotat cu cel putin un tunel cosmetic ieftin, care poate avea o multime de efecte benefice asupra orgamismului uman.

In ceea ce priveste tunelul cosmetic, trebuie precizat ca acesta reprezinta la ora actuala una dintre cele mai avansate modalitati de reducere a celulitei. Important de specificat insa este faptul ca un astfel de tratament nu doar ca are rezultate foarte bune in lupta impotriva celulitei, ci este foarte util si in ceea ce priveste reducerea, calmarea si chiar si relaxarea durerilor musculare.

Este important de mentionat faptul ca tratamentul cu tunelul cosmetic poate sa fie realizat individual, sau poate fi considerat completarea unor tratamente precum impachetarile cu parargil, impachetarile cu namol sau cu plante, bai de uleiuri esentiale si sare, stimulari la rece sau la cald, aromaterapie, dusuri minerale sau hidroterapie.

Ei bine, un astfel de tratament cu tunelul cosmetic are o multime de avantaje, iar noi vom discuta pe scurt despre cateva dintre acestea.

Eliminarea stratului de grasime si a celulitei este un mare beneficiu al acestui tratament, si se realizeaza prin caldura foarte puternica care poate sa ajunga chiar si pana la nivel celular. Grasimea este topita si se produce in acest fel o scadere considerabila a celulelor grase din organism.

Accelerarea metabolismului reprezinta fara doar si poate un alt avantaj major al acestui tratament, iar aici este important de mentionat ca prin accelerarea microcirculatiei, reziduurile aparute in urma circulatiei sunt eliminate foarte usor din organism, iar astfel activitatea ficatului si a rinichilor devine mult mai simpla.

Balansarea aciditatii si alcalinitatii reprezinta un alt beneficiu al acestui tratament. De precizat este faptul ca  radiatiile infrarosii pot sa purifice sangele, imbunatatind in acest fel aspectul pielii si prevenind aparitia durerilor .

Eliminarea tensiunilor din corp prin caldura, reprezinta un alt beneficiu al tratamentului cu tunelul cosmetic. aici trebuie mentionat ca organismul se destinde profund, iar in acest fel apara starea generala de bine si relaxare.

Reducerea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii reprezinta un alt mare beneficiu al unui astfel de tratament. Se spune ca in combinatie cu un regim alimentar sanatos, si cu sedinte de masaj, transpiratia cauzata de sedintele intense la platforma cu radiatii infrarosii poate sa elimine depozitele nedorite de celulita.

Activarea apei moleculare si cresterea nivelului de oxigen in corp reprezinta un alt mare beneficiu al unui astfel de tratament. Important este ca toti sa stim ca organismul uman contine 70% apa, in timp ce sangele contine 80% apa. In cazul in careiar aceasta nu va mai putea sa treaca de membrana celulara. Razele infrarosii refac apa din celule rezonante si alcatuiesc molecule independente de apa cu formula 2 hidrogen si 1 oxigen, iar astfel nivelul de oxigen din corp poate sa creasca, iar celulele devin active.

Asadar, in mare parte acestea sunt cele mai importante beneficii care trebuiesc amintite in ceea ce priveste tratamentul efectuat cu tunelul cosmetic. Un astfel de tratament se poate efectua intr-un centru de infrumusetare sau intr-un salon de cosmetica.

 

0 Shares
You May Also Like