Mauritius – o destinatie de vis

0 Shares
0
0
0

O multime de persoane isi doresc sa aiba parte de un concediu de vis, insa nu stiu ce destinatie sa aleaga pentru a se relaxa.

Ei bine, pentru cei care nu stiu ce sa aleaga, Mauritius poate reprezenta cea mai buna alegere pentru a avea parte de un concediu ca in povesti.

Pentru a merge in Mauritius, romanii nu au nevoie de viza, asa ca pot sta chiar si pana la 3 luni in insulele Mauritius, care este dealtfel singura tara fara probleme de boli tropicale precum febra galbena sau malarie.

Cei care isi doresc o vacanta in Mauritius pot cauta diferite oferte vacante in Mauritius, pentru ca vor avea parte de o vacanta asa cum multi altii doar viseaza.

De precizat este faptul ca in Mauritius drogurile, indiferent ca discutam despre trafic sau consum sunt considerate crime, asa ca din acest punct de vedere oamenii care isi doresc sa viziteze aceasta insula nu au motive de ingrijorare.

In Mauritius se vorbesc fluent limba engleza si limba franceza, asa ca pentru cei care isi doresc o vacanta acolo nu este greu sa se descurce. Cea mai populara limba insa este creola, care reprezinta o combinatie de limba franceza cu limbi africane, insa peste tot se vede scris in limba engleza.

Toate preturile de pe insula sunt in rupee mauriteana, iar 40 de rupee sunt echivalentul a 1 euro. Cel mai important este faptul

Se stie faptul ca persoanele care aleg sa viziteze Mauritius isi doresc sa stea si la plaja, asa ca este firesc sa isi indrepte atentia doar spre acele resorturi sau hoteluri all inclusive din apropierea plajelor.

Exista in aceasta insula si pensiuni care au preturi rezonabile si care se regasesc in zonele urbane, insa cei care opteaza pentru o vacanta in Mauritius cu siguranta isi doresc lux si confort, asa ca pot cu incredere pentru un sejur la Hotel Shangri-La`s Le Touessrok 5*.

Hotelul este unul de lux, si se gaseste in Trou d`Eau Douce, intr-un spectaculos cadru natural, foarte aproape de plajele superbe de pe insula, precum Ile aux Cerfs Beach, Le Touessrok Beach, Silver Beach si Palmar Beach.

Conditiile de la hotel sunt de invidiat, dat fiind faptul ca turistii beneficiaza de sala de fittness, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, sauna, biliard, plus multe alte facilitati.

Cat despre camere trebuie precizat ca turistii beneficiaza de aer conditionat in camere, masaj, zona de sedere, balcon, tv, dvd player, telefon, wifi, apa imbuteliata, etc.

Asadar, dupa cum se poate vedea, Mauritius poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru toate persoanele care intentioneaza sa petreaca o vacanta de vis intr-o destinatie exotica. Exista diferite plaje si diferite statiuni, astfel ca turistii isi pot alege destinatia ideala in Mauritius in functie de buget si in functie de preferinte.

Cei care isi doresc o vacanta de vis, pot alege sa viziteze insa si insulele Seychelles sau pot opta pentru o vacanta exotica in Republica Dominicana.

De precizat insa este faptul ca aceste vacante au preturi destul de piperate, motiv pentru care nu toata lumea alege sa isi petreaca in astfel de locuri concediile.

0 Shares
You May Also Like