Vara sau iarna la Brașov?

0 Shares
0
0
0

Iarna nu este ca vara ar spune unii și chiar au dreptate. Sunt două anotimpuri aparent diametral opuse, dar care în profunzimea lor, ajung la câteva puncte comune. Cum ar fi bucuria vacanței pentru toți școlarii, momentele în familie și căldura sufletească cu care trăim clipele, alături de cei dragi.

Cu toate acestea fiecare anotimp și-a câștigat fanii și în funcție de oamenii pe care îi întrebi vei afla cele mai diverse și inedite motive pentru care își iubesc anotimpul preferat. Pentru unii, iarna este un prilej pentru a face fapte bune, alții abia îl așteaptă pe Moș Crăciun, alții se bucură că mai încheie un capitol din viață, făcând loc unui alt început, iar alții pur și simplu se bucură că în ianuarie și februarie toate lucrurile sunt mai ieftine și își pot cumpăra de la vacanțe exotice până la obiectele mult dorite făcând economii considerabile.

De cealaltă parte a baricadei stau fanii anotimpului călduros și însorit care așteaptă să treacă frigul năprasnic al iernii pentru a se bucura de zilele lungi și luminoase de vară. Valurile mării, nopțile calde pline de aventuri, toate acestea sunt doar câteva motive pentru care iubitorii verii au ales acest anotimp ca fiind preferatul lor.

Indiferent însă de preferințele personale există câteva locuri în care se vor întâlni atât iubitorii de zăpadă cât și cei ai căldurii și soarelui toropitor. Unul dintre aceste locuri este orașul Brașov, o destinație din ce în ce mai iubită și mai apreciată, vizitată de atât de mulți turiști. Dacă nu ai mai fost la Brașov probabil te întrebi cum pot face o asemenea afirmație. Ei bine am să îți explic în dată. Acest oraș este un miracol al naturii. Cu un munte chiar în centrul orașului, o Poiană minunată unde te poți relaxa și distra atât iarna cât și vara, orașul de la poalele Tâmpei este o adevărată senzație. De asemenea împrejurimile acestei așezări omenești sunt de neratat. Fie vară fie iarnă, priveliștea te poartă într-o lume de basm. Verdele pădurii îmbinat cu albastrul cerului scăldate în lumina Divină a soarelui colorează orașul într-un spectru de culori inimaginabil de frumos, vara.

Iarna în schimb pădurea de pe muntele Tâmpa, îmbracă orașul într-o mantie albă încât rămâi uimit ce poate face mama natură dintr-un mic orășel istoric.

Chiar și prietenii de la Brașov Sweet Retreat s-au adaptat cerințelor și indiferent de anotimp aceștia îți pun la dispoziție apartamente dotate cu toate condițiile necesare pentru relaxare și odihnă. Poți alege să te învălui în bulele jacuzzi-ului privat din balcon, pe timpul verii, iar în anotimpul geros aceștia îți pun la dispoziție camere încălzite de focul din șemineu care completează cadrul iernii precum în filmele americane. De asemenea, jacuzzi-ul este deschis și pe timpul iernii, așadar dacă ești amator de senzații inedite poți alege să te bucuri de căldura apei la temperaturi negative ale mediului înconjurător.

Indiferent de motivele pentru care alegi să vii la Brașov sau perioada în care îți organizezi vacanța, orașul acesta merită să fie descoperit și vizitat, deoarece îți poate oferi distracție, relaxare, aventuri și mult sport!

0 Shares
You May Also Like