Tu ai nevoie de Bonilash?

Tu ai nevoie de Bonilash?

0 Shares
0
0
0

Tu ai nevoie de Bonilash?Cu siguranta in momentul in care vine vorba despre imaginea lor, pentru femei conteaza foarte mult totul, de la tinuta, si pana la machiaj, pana la produsele folosite, si chiar pana la a avea cele mai lungi si frumoase gene.

Tocmai din acest motiv, au fost inventate si genele false, insa tot mai frumoase sunt genele lungi si naturale care cresc de la sine, iar pentru a stimula aceasta crestere a genelor, pe piata a aparut serul de gene Bonilash, un ser de gene care se gaseste si in farmacii.

Acest ser pentru gene, este un produs nou pe piata din Romania, insa foarte multa lume il foloseste in strainatate, datorita efectelor spectaculoase pe care produsul le are.

Bonilash a intrat in forta pe piata din romania, astfel ca serul pentru gene a fost trimis spre mai multi proprietari de bloguri, dar si spre vedete de televiziune care au promovat intens produsul.

Ei bine, cu siguranta vedetele care au promovat acest produs l-au si testat inainte, si au fost foarte multumite de rezultatele oferite de catre Bonilash, pentru ca in caz contrar, cu siguranta nu ar mai fi dus o campanie de promovare a produsului.

Ingredientul de baza al acestui ser pentru gene, poarta denumirea de bimatoprost, care la prima vedere este o substanta folosita si in cazul unor tratamente oftalmologice, dar si in cosmetica, iar efectul de crestere al genelor in urma folosirii acestui ingredient de baza, este unul foarte bine documentat.

Pe de alta parte, acest ingredient poate sa aiba si anumite efecte secundare, in cazul in care serul pentru gene intra in contact cu ochiul, asa ca in momentul in care se aplica serul Bonilash, trebuie sa ai o mare atentie.

In ceea ce priveste modul de aplicare Bonilash, acesta se aplica precum un rimel, pentru ca are o pensula si se poate intinde la baza genelor, usor. Dupa cum am spus si putin mai sus, este indicat sa fie evitat contactul cu ochii, datorita faptului ca serul detine o consistenta care nu ii da voie sa se prelinga.

In ceea ce priveste efectele Bonilash, trebuie mentionat faptul ca pentru ca acestea sa fie spectaculoase, trebuie urmat un tratament de 12 saptamani cu acest ser pentru gene, iar abia de prin saptamanile 6 si 7, se vor putea observa primele schimbari.

Nu se specifica exact cat de mult vor creste genele in urma acestui tratament, astfel ca aceasta crestere a lor, poate sa difere de la caz la caz, in functie de fiecare persoana. Sunt persoane care folosesc un tub Bonilash, timp de 12 saptamani, sau sunt persoane care au nevoie de mai mult de un tub Bonilash pentru a urma un astfel de tratament.

Pana la urma, fiecare femeie decide cat de multa nevoie are de acest ser, si cat de mult isi doreste sa aiba genele de lungi, asa ca poti sa folosesti si doar un singur tub de ser, dar poti si sa folosesti chiar doua tuburi, iar astfel, cu siguranta si rezultatele vor fi mai vizibile.

Ei bine, dupa cum se poate observa, poti sa apelezi si la un astfel de tratament in momentul in care iti doresti sa ai genele lungi si frumoase, fara a mai avea nevoie de gene false, pe care atunci cand le vei indeparta, fara sa iti doresti asta, vei smulge si din genele tale naturale.

0 Shares
You May Also Like