Totul despre turbosuflante second hand

0 Shares
0
0
0

Totul despre turbosuflante second handUn turbo uzat poate fi un inlocuitor excelent daca turbocompresorul prezinta semne de defectiune. Cu toate acestea, va oferim diferitele avantaje si dezavantaje ale optarii pentru inlocuirea acestei componente vitale a blocului tau motor. Este adevarat ca second – hand ofera tarife mai avantajoase, dar nu poti determina, de exemplu, perioada de utilizare si nici in ce conditii a fost supus turbo-ul second-hand. Pentru a-ti oferi mai multe detalii despre achizitionarea unui turbocompresor second-hand, incepem prin a defini ce sunt aceste  turbosuflante sh 2022.

Ce este un turbo sh?

Un turbo uzat este o parte a blocului motor care a fost deja folosita. In perioada de utilizare, turbo este un element care mareste artificial puterea motorului tau.

Este compus din trei elemente esentiale si anume, turbina, rulmentul si compresorul. A doua componenta este esentiala pentru a asigura lubrifierea intre celelalte doua componente si in special pentru a face posibila atingerea unor viteze mari de rotatie, mai mari de 200.000 de rotatii pe minut.

Turbina este antrenata de gazele de esapament, iar compresorul comprima aerul si il trimite inapoi la blocul motor pentru a-l supraincarca cu oxigen.

De ce sa cumparati un turbo folosit?

Cand cumperi un turbo folosit, contribui la reutilizarea unei parti a unei masini. Intr-adevar, chiar daca a fost deja in functiune de o anumita perioada de utilizare, eviti sa fie aruncat pentru a-i da o a doua viata.

Aceasta reutilizare a turbocompresorului imbunatateste economia circulara. Intr-adevar, acest sistem face posibila cresterea eficientei utilizarii resurselor brute si reducerea impactului asupra mediului al deversarilor industriale. Cu alte cuvinte, cumparand un turbo sh, contribui la „ecologia industriala”.

Celalalt avantaj al achizitionarii unui turbocompresor uzat este sa o faci online. Eviti sa mergi la un depozit de masini si este livrat fara sa te misti.

Turbo-ul second-hand este asadar o piesa reutilizata, dar starea sa de fiabilitate depinde in mare masura de conditiile anterioare de utilizare. In acest context, este posibil ca lubrifierea sa nu fi fost suficienta sau ca axele rulmentului sa fi fost usor decalate.

Cum se instaleaza un turbo uzat?

Pentru a instala turbo-ul tau folosit, iti oferim diferitii pasi de urmat. Nu ezita sa contactezi o echipa de profesionisti pentru mai multe informatii.

Locatia turbocompresorului

Odata ce ti-ai deschis capota, ar trebui sa cauti ceva care sa semene cu un „melc”.

Intr-adevar, dupa cum am mentionat mai sus, ati o piesa care aspira aerul exterior pentru a-l trimite inapoi la blocul motor. Aceasta intoarcere a aerului este accelerata datorita formei de „melc”.

Turbo-ul este de obicei situat langa filtrul de aer si galeria de evacuare. Aceasta locatie optimizeaza locatia dintre recuperarea aerului exterior si gazele de esapament din motorul tau.

Demontarea turbo a masinii tale

Inainte de a incepe sa iti demontezi turbo, te sfatuim sa consulti recenzia tehnica auto pentru vehiculul pe care il detii. Exista o alta solutie pentru a-ti scoate turbo: aceea de a trece printr-un garaj. Cu toate acestea, te va costa mai mult, mai ales forta de munca.

0 Shares
You May Also Like