Totul despre implanturile mamare cu silicon

Totul despre implanturile mamare cu silicon

0 Shares
0
0
0

Totul despre implanturile mamare cu silicon
Se stie faptul ca exista femei care au fost inzestrate de catre mama natura si care au sanii mari, dar exista si o multime de femei care nu sunt atat de norocoase, iar pentru ca au sanii mici nu se simt tocmai confortabil in pielea lor.

Din fericire insa, aceste femei au posibilitatea sa opteze acum pentru un implant mamar, iar astfel oricat de nemultumite ar fi in prezent de sanii lor, dupa interventia chirurgicala vor fi foarte multumite de aspectul sanilor lor.

Ei bine, referitor la implanturile cu silicon trebuie precizat faptul ca acestea sunt proteze mamare care se folosesc pentru marirea sanilor sau pentru reconstructiile mamare.

Aceste implanturi cu silicon au in compozitia sa un invelis si un continut. Continutul in cazul implanturilor mamare de ultima generatie este alcatuit din gelul siliconic coeziv, care mai pe scurt inseamna ca in cazul in care implantul se rupe, siliconul nu curge datorita formei sale extrem de vascoase. Invelisul este si el tot silicon de diferite feluri, care are suprafata neteda sau texturata.

Atunci cand discutam despre implanturi mamare cu silicon trebuie precizat faptul ca dupa forma acestora exista implanturi anatomice, dar si implanturi rotunde.

De cele mai multe ori sunt folosite implanturile rotunde, insa au existat si exista si situatii in care sunt mai indicate implanturile anatomice, care au o forma de lacrima. O caracteristica importanta a implanturilor cu silicon este grosimea acesora.

Un amanunt foarte interesant este acela ca exista o multime de femei care si-ar dori sa opteze pentru o interventie de marire a sanilor, insa care nu stiu cat de bune sunt aceste implanturi. Ei bine, un lucru este cert, iar acela este ca pretul implanturilor este cel care reflecta calitatea acestora.

Exista mai multe firme care produc si comercializeaza implanturi mamare, insa cu siguranta nu toate aceste firme ofera doar implanturi mamare de cea mai buna calitate. De regula, implanturile mamare care sunt de cea mai buna calitate sunt si destul de costisitoare.

Un alt amanunt foarte interesant este acela ca o multime de femei merg mereu la medic datorita faptului ca isi doresc sa aiba sanii mai mari si mai frumosi. Ei bine, multe femei au asteptari nerealiste, sau nu sunt constiente de faptul ca marimile prea mari pe care si le doresc le pot afecta intr-un fel sau altul.

Tocmai de aceea, medicul fiind specialist in acest domeniu, va stii sa le explice femeilor ce tip de implanturi cu silicon li se potrivesc, si va stii sa le explice acestora si de ce o anumita marime este mult mai buna decat alta marime.

In ceea ce priveste recomandarile medicului, este important ca femeile care urmeaza sa fie supuse unor astfel de interventii chirurgicale sa nu fumeze in ultimele doua saptamani, sa nu consume alcool si nici medicamente precum Aspirina sau Nurofen, deoarece acestea provoaca sangerari puternice.

Femeile care sunt supuse unor interventii de marire a sanilor, trebuie sa treaca periodic pe la medic pentru a fi consultate.

Ultimul detaliu important pe care il vom aminti in acest articol este acela ca implanturile cu silicon nu sunt definitive, ci trebuiesc inlocuite dupa aproximativ 10 – 15 ani, insa in cazul in care apar complicatii, ele se pot inlocui si mai repede.

0 Shares
You May Also Like