Ti-ar placea sa vezi rasaritul din cer la bordul unui balon cu aer cald?

0 Shares
0
0
0

Ti-ar placea sa vezi rasaritul din cer la bordul unui balon cu aer cald?Daca pana acum ai vazut aceasta priveliste doar pe retelele de socializare, acum este randul tau sa traiesti aceasta experienta, la persoana intai.

Pregateste-te sa simti cum esti suspendat in aer, asculta linistea si obtine cele mai bune instantanee intr-un zbor de neuitat cu balonul.

Ce ar trebui sa stii inainte de a te urca pe un balon cu aer cald?

Fie ca vei fi cel care indrazneste sa faca o plimbare printre nori sau daca intentionezi sa oferi aceasta experienta unui membru al familiei, precum un cadou baiat 10 ani de pe Jubi, trebuie sa stii ca este o activitate sigura pentru toate varstele.

Daca urmeaza sa rezervi un tur, poti gasi doua tipuri: mare, pentru grupuri de pana la opt persoane, si mic, care poate transporta pana la doua persoane, un plan ideal de oferit partenerului tau. Desi exista si baloane mai mari, si au o capacitate de pana la treizeci de persoane!

Care este cel mai bun moment pentru a face o plimbare cu balonul?

Cele mai bune momente ale zilei pentru plimbarea cu balonul cu aer cald sunt rasaritul si apusul. Adica atat dimineata, cat si inainte de caderea noptii.

Atat primele cat si ultimele ore ale zilei sunt cele mai potrivite pentru decolare, aterizare si pilotare. Sunt si mai putine turbulente si, de ce sa ne negam, peisajul este mai frumos.

Si care este cel mai bun moment?

Chiar nu exista o “cea mai buna” perioada din an pentru a face o plimbare cu balonul, totul depinde de preferintele tale.

Fiecare sezon are punctele sale forte, asa ca alege-l pe cel care iti place cel mai mult. De exemplu, in lunile de vara poti zbura in maneci scurte si te poti bucura de vant intr-o zi fierbinte, dar va trebui sa te trezesti devreme pentru a decola inainte ca soarele sa rasara.

Iarna poti incepe mai tarziu decolarea, desi este posibil sa ai o zi ploioasa si activitatea sa fie anulata.

Cele mai bune trei destinatii pentru a face o plimbare in nori

  1. Capadocia, Turcia

O serie de companii de transport cu balonul efectueaza plimbari cu balonul cu aer cald prin aceasta regiune, care dureaza de obicei intre 45 de minute si doua ore. Exista cateva optiuni de zbor diferite, iar ceea ce alegeti va depinde de bugetul dvs. si de cat timp doriti sa petreceti in cer.

  1. Serengeti, Tanzania

Cunoasteti genericul de deschidere al filmului Regele Leu, unde va ofera o vedere de sus peste savana si vedeti toate animalele in miscare? Puteti avea acea imagine in viata reala cand rezervati o plimbare cu balonul cu aer cald peste Parcul National Serengeti din Tanzania.

  1. Albuquerque, New Mexico

Timp de noua zile din octombrie, Albuquerque devine epicentrul lumii balonului cu aer cald atunci cand gazduieste Albuquerque International Balloon Fiesta . Evenimentul anual este cea mai mare cursa si festival de baloane cu aer cald de pe planeta si include ascensiuni in masa, cu sute de baloane ridicandu-se simultan, precum si competitii de curse de viteza. Este o adevarata experienta.

Ce parere ai despre sugestiile noastre? Pregateste-te sa atingi cerul din cos, sa captezi cele mai incredibile culori si sa traiesti momente de neuitat.

0 Shares
You May Also Like