Sunt performantele si interfata lui HTC 10 incredibile?

0 Shares
0
0
0

Taiwanezii de la HTC se misca foarte rapid pe piata, cautand sa obtina daca nu suprematia macar egalitatea cu celelalte branduri de top mondiale, care ar trebui sa nu depinda prea mult de reparatii Htc.

Producatorul va realiza numeroase teste benchmark si totodata probe de gaming care trebuie sa dovedeasca daca acesta se misca mai bine comparativ cu varfurile de gama care sunt deja existente.

In putinul timp de la aparitia lui HTC 10 am descoperit un smartphone foarte performant care va ramane mult timp in topul smartphone-urilor.  Asta se datoreaza si sigurantei si interfetei modelului.

Compania HTC a renuntat la asa numitul bloatware care practic reprezinta aplicatiile de tip duplicat si pastreaza un minimum de programe care sunt cu adevarat utile pentru detinatorii acestui model.

Mai mult, interfata Sense a fost mereu una extrem de simpla si totodata foarte usor de folosit. Optimizarile realizate de producatorul taiwanez  ii vor bucura pe absolut toti fanii Nexus.

Trecerea la de la o aplicatie la alta este destul de rapida fiind nevoie numai circa 100 milisecunde pentru a realiza operatiunea. Referitor la partea de performanta trebuie mentionata o functie destul de importanta si anume HTC Boost+.

Aceasta functie are rolul de a administra corect resursele acestui smartphone, in functie de cat de multa nevoie are de ele o aplicatie la un moment dat.

Sunetul si totodata camera foto au o calitate excelenta. Cele doua camere foto ale dispozitivului sunt practic vedetele de pe HTC 10. Camera principala are 12 MP, fiind de tip Ultrapixel dispunand de stabilizare optica. Ce inseamna practic acest lucru?  Fotografiile au maximum de detaliu chiar in conditii de lumina foarte slaba.

Camera principala pot spune ca este una din cele mai bune camere foto integrata pe un smartphone. Cea de-a doua camera, cea frontala este demna de mentionat.

Taiwanezii de la HTC sunt primii din lume care au dotat o camera pentru selfie-uri cu stabilizator optic, iar in plus dispune si de pixeli de 1.34 microni. Deci analizand destul de rapid cele doua camere ale HTC 10 putem spune ca reprezinta varful in tehnologia actuala.

Trecand de la camere la sunet, trebuie sa ne bucuram ca taiwanezii de la HTC nu au renuntat la tehnologia exceptionala Boom Sound. Producatorul va mentine si in urmatorii ani aceasta tehnologie BoomSound, dar foloseste difuzorul de apeluri in combinatie cu cel de langa portul USB C pentru a putea emite sunet direct catre ascultator.

Aceasta practic este o tehnologie impresionanta si sa observat cum un gadget de doar cativa milimetri, poate umple o camera cu sunete joase si totodata inalte la o calitate exceptionala. Referitor tot la partea de sunet, merita sa amintesc ca HTC 10 reuseste sa scoata sunet Hi-Res direct in casti, iar producatorul ofera in pachet una din cele mai bune gadgeturi de acest tip.

Analizand atat interfata, cat si performantele lui HTC 10 putem spune ca service-urile practic nu prea au de lucru atat din punct de vedere al software-ului, cat si al hardware-ului smartphone-ului HTC 10.

0 Shares
You May Also Like